"Jurassic World: Sauruste maailma" produtsent Frank Marshall ja režissöör Colin Trevorrow andsid otsusest teada ka Twitteris.

Juan Antonio Bayona jätkab Hollywoodi suurstuudiote värsket trendi, kus suure-eelarveliste filmide režissöörideks määratakse suhteliselt tundmatud indie-filmide tegijad. Colin Trevorrow hõlma all oli enne "Jurassic World: Sauruste maailma" kallale asumist ainult üks projekt - väike indie-film "Safety not Guaranteed". Nüüd on ta lavastamas 2019. aastal linastuvat üheksandat "Star Warsi" filmi.

Juan Antonio Bayona senised tööd on muutunud aina suuremateks - õudusfilm "Orbudekodu" kanaldas kultuslavastaja Guillermo del Toro verdtarretavat stiili, katastroofifilm "Ilmvõimatu" pani Ewan McGregori ja Naomi Wattsi võitlema 2004. aasta Indoneesia tsunami järelmõjudega ning sel sügisel linastuv "A Monster Calls" on Bayona esimene suuremahuline fantaasiafilm. Bayona oli pikka aega ka seni töös oleva "Z maailmasõda 2" režissöör, kuid filmi pikk ettevalmistusperiood sundis režissööri lahkuma.

"Jurassic World 2" toob tagasi staarid Chris Pratt and Bryce Dallas Howard. Eelmise osa kirjutanud (ja lavastanud) Trevorrow ja Derek Connolly on ka seekord stsenaariumi autorid.

"Jurassic World: Sauruste maailm" on maailmas enimteeninud filmide edetabelis 4. kohal ning 2015. aasta edukaimate filmide hulgas 2. kohal "Star Wars: Jõud tärkab" järel.

"Jurassic World 2" linastub aastal 2018.