Vägivaldse psühhopaadi Jokkeri rollis oli viimati varalahkunud Heath Ledger. Tema surma põhjuseks peetakse tihtipeale liigset süvenemist Jokkeri rolli. Sellistest ekstreemsustest pole eemale hoidnud ka Jared Leto. Väidetavalt ei lahkunud mees võtteplatsil kordagi karakterist. Ta otsustas jääda filmimise lõpuni Jokkeriks. Ta saatis oma kaasnäitlejatele väga imelikke kingitusi - kasutatud kondoomid, sekslelud, surnud rotid, kuulid ja isegi sea laip. Oma käitumist kommenteerides on Leto väitnud, et need kummalised tembud tulenevad Jokkeri ikoonilisest rollist. Ta käitus nii nagu oleks käitunud Jokker. Kui Heath Ledger valmistus "Pimeduse rüütli" rolli tarbeks pigem oma sisemaailma ja psühholoogiat avastades, siis Jared Leto on Jokkeri olemuse avastamiseks panustanud nii välimisele kui sisemisele osale.

Entertainment Weekly 15. aprilli intervjuus kirjeldab Leto oma protsessi väga põhjalikult: "Ilmselt ei tasu teile kõigest rääkida, aga Jokkeri jaoks on vägivald sümfoonia. Ta saab suurimat rahuldust vägivaldsetest tegudest ja manipulatsioonist. Ta teab väga hästi, mis paneb inimesed tiksuma."

Leto tunnistas, et käis isegi psühhopaatidega kohtumas: "Ma kohtusin igapäevaselt psühhopaatide ja vägivaldsete kurjategijatega tegelevate ekspertide, arstide ja psühhiaatritega. Ma veetsin aega ka pikka aega kinnipidamisasutustes luku taga olnud inimestega. Ma arvan, et rolliks valmistumisel tuleb hakata osaliselt uurijaks ja kirjanikuks. Minu jaoks on see kogu protsessi kõige parem osa - avastused, paljastused ja nende põhjal karakteri loomine."

"Suitsiidisalga" puhul on räägitud, et treilerid reklaamivad tegelikkuses palju tõsisemat filmi mitmeid kordi lõbusamalt. Warner Bros. filmistuudio olevat seepeale planeerinud filmi lõbusamaks muutmiseks lisavõtteid. Seni viimane treiler lubab aga väga meeleolukat elamust. Jaret Leto on tänu kummalisele käitumisele kindlasti filmi üks suurimaid tõmbenumbreid.

"Suitsiidisalk" linastub Eestis 5. augustil.