Legendaarne James Bondi osatäitja Roger Moore avaldas Twitteris oma kaastunnet.

Guy Hamiltoni käe all valmisid Bondi filmiseeria kolmas osa "Kuldsõrm" (Goldfinger",1964), Sean Connery eelviimase Bondi rollisooritusega "Teemandid on igavesed" ("Diamonds Are Forever",1971), Roger Moore'i Bondina tutvustanud "Ela ja lase teistel surra" ("Live and Let Die", 1973) ja "Mees kuldse relvaga" ("The Man with the Golden Gun",1974).

Hamiltoni Bondi-filmides olid peaosades kaks kõige ikoonilisemat James Bondi - Sean Connery ja Roger Moore. Sama ikoonilised olid ka Bonde kimbutanud antagonistid - "Kuldsõrme" kulda armastunud Auric Goldfinger, "Teemandid on igavesed" SPECTRE juht ja kassiarmastaja Blofeld, "Ela ja lase teistel surra" Dr. Kananga ja "Mees kuldse relvaga" Francisco Scaramanga, kelle mängis surematuks nüüdseks samuti lahkunud vanameister Christopher Lee.

Guy Hamilton lavastas 54 aastase karjääri jooksul 22 filmi. Teiste tuntud filmide hulka kuuluvad näiteks vapustavate õhulahingutega rahvast rabanud "Battle of Britain" ja "Force 10 from Navarone" Harrison Fordiga peaosas. Hamilton oleks peaaegu lavastanud ka kaks superkangelasefilmi - 1978. aasta "Supermani" filmist ta keeldus ning 1989. aasta "Batmani" puhul vahetati ta välja Tim Burtoni vastu.