Juhuse tahtel polnud rünnaku ohver mitte Shia LaBeouf, vaid näitlejale sarnanev tavaline newyorklane Mario Licato. Mees postitas Instragrami pildi oma armilisest näost ning väitis, et teda rünnati Shia LaBeoufiga sarnanemise pärast.

Licato selgitas Gothamistile antud intervjuus, et suundus nädalavahetusel Manhattanile etendusele. Metroo treppidest üles tulles löödi teda nii tugevalt, et mees kukkus trepist alla. Licato kuulis ainult seda, et ründaja lõi teda näitlejale sarnanemise pärast. Licato ei suutnud oma kõrvu uskuda, kuid just seda ta kuulis, kui mees pärast rünnakut sündmuskohalt põgenes.

Mis võis olla rünnaku põhjus? Indiana Jonesi seeria fännid polnud rahul Shia LaBeoufi tööga filmis "Indiana Jones ja kristallpealuu kuningriik". Rünnak võis olla kättemaks armastatud seeria rikkumise eest. Kõikide eeduste kohaselt ei pruukinud ründajale meeldida ka LaBeoufi kunstilised etteasted kinodes, liftides ja avalikkuse ees.

Licato tahaks praegu ainult teada seda, et mida LaBeouf ründajale tegi. Kas tegu oli tõesti pettunud filmifänniga või on tal LaBeoufiga palju isiklikum seos? Näitleja pole juhtunut veel ise ametlikult kommenteerinud.