Esimene naine, kellel õnnestus lavastada 100 miljonit maksma läinud film, oli Kathryn Bigelow. Filmiks oli 2002. aasta draama "K-19: The Widowmaker". Teine naine oli Lana Wachowski, kes on lavastanud koos venna Andyga (praegu tuntakse teda Lilly nime all) lausa kaks rohkem kui 100 miljonit dollarit maksma läinud filmi - "Cloud Atlas" (128.5) ja "Jupiter Ascending" (176).

Arvestades, et pea iga aasta ilmub mitu üle 100 miljoniga valmistatud filmi, on huvitav vaadelda, et filmiajaloos on see koorem usaldatud seni ainult kahele naisele. "Wonder Woman" linastub alles järgmisel aastal, kuid juba praegu on saavutatud omamoodi rekord. Film kuulub DC koomiksite universumisse, millele on teed rajanud "Man of Steel", "Batman vs Superman: Dawn of Justice" ning suvel linastuv "Suicide Squad". "Wonder Woman" näitab, kuidas amatsoonide printsessist ja pooljumalast sai tema kodusaare üks suurimaid kangelasi. Filmi peaosas on "Kiirete ja vihaste" filmidest tuntud modell ja näitleja Gal Gadot. Teistes osades on Chris Pine, Lucy Davis, Connie Nielsen, Robin Wright, Danny Huston ja David Thewlis

Režissöör Patty Jenkinsi jaoks on "Wonder Woman" teine täispikk mängufilm. Tema esimene film "Monster" teenis 2003. aastal Charlize Theronile parima naispeaosatäitja Oscari. Jenkins on ka tuntud seriaaliepisoodide lavastaja. Tema käe all on valminud näiteks "Arrested Development" ja "The Killing".