Sarnaselt Ubisofti "Assassin's Creed'i filmiadaptsiooni staarile Michael Fassbender töötab ka Gyllenhaal "The Divisioni" filmiprojekti juures nii peanäitleja kui ka produtsendina.

Viiruse poolt laastatud apokülptilises New Yorgis aset leidev "The Division" on avatud maailmaga tulistamismäng, milles mängijatel on vabadus koos sõbradega või võrgus leitud võõrastega läbi teha missioone, et vabastada New York seda halvavast kaosest. "The Division" ilmus märtsis ning sellest kujunes esimese nädala numbrite järgi Ubisofti kõige edukam uus mäng, teenides 5 päevaga 330 miljonit dollarit ja kutsudes mängima ligi 10 miljonit inimest.

Ubisoft pani kokku omaenda filmistuudio Ubisoft Motion Pictures, et teiste suurte filmistuudiotega koostööd tehes vältida minevikus tehtud vigu, milleks oligi näiteks "Pärsia prints: Ajaliiv". Kõigepealt alustati koostööd 20th Century Fox-iga, et tuua ekraanidele "Assassin's Creed". Plaanis on veel adaptsioonid mängudest "Splinter Cell", "Watch Dogs", "Ghost Recon" ja "Far Cry". Esimene samm paistab aga olevat "The Division". Ubisoft otsib hetkel veel stsenaristi ja tõenäoliselt teisi asjast huvitatud filmistaare, et tuua mängurite jaoks populaarne maailm ka filmipubliku massidesse.