Filmiuudiste kanali Indie Revolveri andmetel levivad kuulujutud, mille kohaselt ostis Warner Bros Nolani filmi jaoks 5 miljonit maksnud sõjalennuki, et see siis suurejoonelise plahvatuse saatel õhku lasta. Kõigepealt kinnitatakse lennukile kõrgtehnoloogilised kaamerad ning pärast soovitud kaadrite jäädvustamist jäetakse nüüdseks üsna haruldase lennukiga hüvasti. Nolan on tegelikult tuntud suurejooneliste võtete poolest. 2012. aasta filmi "The Dark Knight Rises" algas näiteks episoodiga, mille jaoks hävitati samuti lennuk


"Dunkirk" viib vaatajad 1940. aasta Prantsusmaale, kui briti, prantsuse ja belgia sõdurid olid Dunkerque'i sadamas ja rannapiirkonnas saksa vägede poolt ümber piiratud ja liitlasvägede abist ära lõigatud. Liitlasvägede korraldatud operatsiooni raames päästeti piiramisrõngast 350 000 sõdurit.

Peaosades on Tom Hardy ("Mad Max: Raevu tee"), Mark Rylance ("Spioonide sild, "Suur sõbralik hiiglane"), Kenneth Branagh, Cillian Murphy ja Harry Styles. Film võetakse üles 65mm filmilindile, mis muudab kogu protsessi digitaalsete kaamerate tööga võrreldes palju keerukamaks, kuigi tundub, et Nolani meeskonda ja Warner Brosi see ei heiduta.

Need kaks videot peaksid andma filmi suurusest päris hea aimduse.