Kuna ükski Hollywoodi blockbuster ei saa üle ega ümber toetavate eriefektimeistrite abist, siis ei ole ka see film teistest erinev. Nii väga kui ka ei tahaks uskuda, et mõned trikid on „päriselt” just sel imelisel moel teostatavad nagu filmis tahetakse meid uskuma panna, siis kahjuks see nii siiski pole – see on kõigest filmi(must)kunst. Sellele vaatamata, haaravad trikid vaataja endaga kaasa, lükkavad märulisse ja sel moel – üks hullumeelne tegevus teise järel – lugu oma hoo sisse saab.

Nagu suured suvefilmid ikka, on ka "Nüüd sa näed mind 2" komponeeritud 100% Hollywoodi filmitegemise valemi järgi: kõik töötab ühtlases rütmis, pinge on kord laes, kord maas, kuniks saabub rohkelt läbi kalkuleeritud ning ülemõeldud katarsis. Tegelaste näod vahetuvad iga paari sekundi tagant, seega, liigselt millelegi keskenduda ei tasuks, kuid selle eest on palju ilusat, mida tagataustal nautida ning millest rõõmu tunda – tegemist on ikkagi mustkunsti maailmaga.

Näitlejadki on valitud väga hurmavad, sellise staariparaadi kohta täiesti iseenensest mõistetav – Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco, Daniel Radcliffe, Michael Caine, Morgan Freeman ja ÜKS näitlejanna lisamaks vürtsi edev-maskuliinsesse maailma - Lizzy Caplan. Kuigi filmi jooksul kohtume veel ühe tähtsa, kuid sekundaarse naistegelasega, vanema Hiina vanaprouaga, pole talle siiski kuigi palju ekraaniaega antud. Näitlejate assamblee võrdõiguslikkusest on ilmselgelt veel vara rääkida selle filmi kontekstis, - või siis on tegemist ka sel puhul mustkunstiga – kes otsib see leiab tagataustalt...?!?

Igajuhul on "Nüüd sa näed mind 2" safe-bet kinoelamus, juhuks kui jaanipäevaks peaks lumi maha tulema ja kinosaalist sooja on tarvis saada, ja ehk isegi pikemalt veel.

"Nüüd sa näed mind 2" on Eesti kinodes alates 17. juunist.