Legendary ja Universal Picturesi "Vaikse ookeani võitlus 2" ("Pacific Rim: Uprising") linastub 2018. aasta 23. märtsil.

Järg on olnud töös juba kaua aega ning oleks pidanud ilmuma palju varem, aga esimese osa pettumustvalmistav USA kassatulu sundis stuudiol pidureid vajutama. Nüüd aga tundub, et aeg on käes tohutu film taas käima lükata. Režissöör Guillermo del Toro seekord ei naase, sest produktsiooni venimisega võttis innovaatiline lavastaja enda peale juba mitmed teised kohustused. Tal valmis vahepeal õudusfilm "Veripunane mäetipp" ("Crimson Peak") ja fantaasiafilm "The Shape of Water". Legendary ja Universal ei pruukinud olla ka rahul tema tööga, sest filmi kritiseeriti väga palju loo ja tegelaste lihtsuse pärast. Guillermo de Toro panustas eelkõige seninägematutele eriefektidele, mis tooksid ekraanile uskumatuna näivad võitlused.

Järjeosa lavastajatoolis istub Netflixi ülipopulaarse seriaali "Daredevil produtsent ja stsenarist Steven S. DeKnight. Taaskord on huvitav näha, kuidas liigub väikse seriaali looja suure-eelarvelise mammutfilmi peale üle.

"Vaikse ookeani võitluse" peaosas on "Star Wars: Jõud tärkab" staar John Boyega. See omakorda tekitab eelduse, et Universal üritab ära kasutada Boyega populaarsust, sest "Star Wars: Viimased Jedid" linastub 2017. aasta 17. detsembril.