Värskendatud versioon "Kiskjast" linastub prantsuse kinodes 17. augustil. Blu-ray versioon peaks samuti varsti müüki jõudma, kuigi ilmumisaega pole veel ametlikult kinnitatud.

Varasemalt on "Kiskja" välja antud kahel Blu-ray versioonil - 2008. aastal ilmus üsna kehva kvaliteediga versioon, mis polnud sugugi parem kui algne DVD ning 2010. aastal jõudis müüki filmi algse kvaliteedi pea täielikult hävitanud Blu-ray, sest digitaalse müraeemaldusega läksid kaduma ka detailid ja filmi esialgne visuaalne ilme.

Prantslaste 2K versioon ilmub muidugi mugaval ajal, sest just praegu on töös uus "Kiskja" film. Režissöör Shane Black ("Head tüübid", "Kiss Kiss Bang Bang", "Raudmees 3", "Surmarelva" stsenarist) toob universumi kaugetest nurkadest pärit küti 2018. aastal tagasi kinodesse filmis, mida kirjeldatakse kui otsest järge esimesele osale. "Kiskja" seerias on hetkel kokku kolm osa - "Kiskja" ("Predator"), "Kiskja 2" ("Predator 2") ja "Kiskjad" ("Predators"). "Alien vs. Predator" ja "Aliens vs. Predator" on samuti olemas, aga need tasub pigem unustada.

Taastatud versiooni ametlik poster:

"Kiskja"