Alex Garland teeb taas koostööd "Ex Machina" kinodesse toonud produtsent Scott Rudiniga ja filmis enigmaatilist teadlast kehastanud Oscar Isaaciga ("Star Wars: Jõud tärkab"). Teiste näitlejate hulka kuuluvad Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh Jennifer, Tessa Thompson ja Gina Rodriguez.

Veel kinnitamata kuupäeval järgmisel aastal linastuv "Häving" ("Annihilation") on ekraniseering kolmeosalise romaaniseeria "Lõunaringkond“ ("Southern Reach") esimesest osast.

"Häving" on lugu bioloogist, kes suundub eluohtlikule missioonile, et mõista tema abikaasa kadumise tagamaid. Otsingud muudab keerulisemaks Ameerikas asuv suletud piirkond, kus loodusseadused enam ei kehti.

Romaaniseeria autoril õnnestus juba filmi esialgset versiooni näha, sest muidugi teeb režissöör temaga koostööd, et ekraniseeringust saaks suurepärane elamus. VanderMeer rääkis The Watch taskuhäälingus, et tema eesmärk oli filmiversioonist võimalikult kaugele hoida, sest ei soovinud filmitegijaid mõjutada, aga ka stsenaariumi kirjutanud Garland andis autorile kogu aeg teada, mis filmiga toimub. VanderMeeri sõnul on film tema romaanist isegi sürreaalsem ning raamatust hoopis erinevam lõpp selline, millest räägitakse veel aastaid

"Võin öelda, et film saab olema hämmastav, sürreaalne, uskumatult kaunis ja õudne", ütles VanderMeer taskuhäälingus, mida saate kuulata allpool.

Märtsis näitas Paramound Pictures Las Vegase CinemaConil ka filmi esimesi klippe ning netis liikuvate kirjelduste järgi vastavad VanderMeeri muljed tõele.

"Häving" jõudis ka Kinoveebi oodatuimate ulmefilmide nimekirja.

Operaator Rob Hardy pildid "Hävingu" võtteplatsilt:


Üks operaator, kelle Instagrami tasub jälgida, on kindlasti mitmekordne Oscari-võitja Emmanuel "Chivo" Lubezki ("Mees, kes jäi ellu, "Elupuu", "Gravitatsioon", "Inimlapsed", "Lindmees")