Entertainment Weekly kajastab enne San Diego Comic-Coni järgmise aasta suurimaid filme. Nende hulgas oli ka Stephen Kingi "Tumeda torni" filmiadaptsioon ning nüüd on järjekord filmiajaloo vahest kõige olulisema ulmefilmi "Blade Runneri" ja selle järje käes.

Denis Villeneuve jagas ka pilte, mis kujutavad toksilist linnamaastikku kauges düstoopilises tulevikus. Režissöör kirjeldas oma nägemust "Blade Runneri" kujutatud tulevikust kui toksilise kliimaga maailma, kus isegi lumi on ohtlik. Ühel pidil ongi kujutatud hiiglaslikku masinat lund hävitamas. Teisel pildil on kujutatud juba 1982. aasta filmis tutvustatud tulevikuversiooni USA linnast Los Angeles. Vaata pilte EW koduleheküljelt.

"Blade Runner 2" sisu kohta pole veel midagi teada. Kas Harrison Fordi kehastatud Deckard oli siis replikant? Kas saame sellele lõpuks kinnituse? Kõik on võimalik, aga senikaua tuleb leppida joonistustega filmi keskkondadest.

"Blade Runner 2" toob tagasi Harrison Fordi, kuid uute tulijate seas on ka Ryan Gosling, Mackenzie Davis, Robin Wright ja Dave Bautista. Film linastub järgmise aasta 6. oktoobril.