"See on täielik p*sk", ütles 60-aastane režissöör Veneetsia filmifestivalil veebiajakirjale Deadline, kui kuulis ajakirjanikult, et "Batman vs Superman: Õigluse koidiku" eelarve oli üle 250 miljoni dollari. "Ma pole nendest filmidest huvitatud. Kas teate, mis vahe on päris superkangelastel ja koomiksikangelastel? Päris kangelased ei kanna kostüüme. Nii et ma ei teagi, need vist maksavad palju."

"Batman vs Superman: Õigluse koidik" ei meeldinud kriitikutele ega väga paljudele fännidele, kuid oli rahaliselt siiski väga edukas. Gibsoni "Hacksaw Ridge'i lahing" läks maksma 55 miljonit, tema eelmise filmi "Apocalypto" eelarve jäi 30 miljoni kanti.

"Ma vaatan superkangelasefilme ja kratsin pead. Ma olen lausa hämmingus. Ma arvan, et nende filmide peale raisatakse liiga palju, aga võimalik, et kui ma ise teeksin mõne rohelise tausta (green screen) filmi, siis mõtlen jälle teistmoodi. Mulle tundub, et neid filme saaks teha palju odavamalt. Nende peale kulutatakse uskumatuid summasid - 180 miljonit või rohkem. Ma ei kujuta ette, kuidas nad pärast maksuameti külastust ja levitajatele maksmist kasumisse jäävad. "

"Hacksaw Ridge'i lahing" jõuab Eesti kinodesse 4. novembril.