Marvel Cinematic Universe (MCU) on filmimas järge filmile "Thor: Pimeduse maailm" ning Hiddleston on üle nelja aasta taas rohelises nahkkostüümis. Fännid ei jõua ära oodata, millega pahanduste jumal meid üllatama hakkab. Hiddleston on filmist rääkides kidakeelne, vihjates vaid, et tema tegelaskuju Loki saadab korda palju enamat, kui troonil istuvast kuningast võiks oodata.

„Pole saladus, et näeme Hulki ka Ragnarökis. Viimati, kui Loki ja Hulk olid samas ruumis, lõppes see Lokile halvasti, seega on, mida klaarida. Aga jah, see saab olema lõbus, küll näete!“, sõnas Hiddlestone Wizard World Philadelphia üritusel.
"Thor: Ragnarök" režissöör on Taika Waititi ("What We Do in the Shadows") ning filmis astuvad üles sellised tuntud näitlejad nagu Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Jeff Goldblum, Cate Blanchett, Karl Urban, Idris Elba ja Tessa Thomspon. Filmi esilinastus peaks olema 3. novembril 2017.

Kes soovib aga Hollywoodi praeguse aja üht seksikaimat näitlejat juba varem näha, siis TV1000 Premiumis esilinastub laupäeval, 17. septembril kell 20.00 Guillermo del Toro õudusfilm "Veripunane mäetipp" ("Crimson Peak"), kus lisaks Tom Hiddleston’ile astuvad üles ka Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Charlie Hunnam, Jim Beaver ja teised.