Tulemus paistab olevat suurepärane: film kriitikutele enamjaolt meeldib ning 33 riigi peale kokku teenis "Doktor Strange" esimeste linastuspäevadega 86 miljonit dollarit, olles seejuures edukam kui "Sipelgamees", "Galaktika valvurid" ja "Kapten Ameerika: Kodusõda". Järgnevalt toon välja ka Eesti filmikriitikute ja -blogijate arvustuste ning arvamuste väljavõtted.

"Doktor Strange'i" edu kinnitavad ka järgnevad numbrid:
IMDB: 8.1
Metacritic: 74
Rotten Tomatoes: 92

Madis Vohu, Kinoveeb.ee

Kõige rohkem üllatasid mind "Doktor Strange'i" varjatud vihjed: uskumatul kombel räägib film klassikalise superkangelase loo asemel ka meditsiinist, füüsilise ja vaimse elutee rännakust ning eneseleidmisest, kaasahaaravatest pöördepunktidest ning silmipimestavalt piiritu fantaasialennuga mõistusest, mis on meis kõigis olemas.

Andrei Liimets, Malcolmi filmivaatlusala

Suuremas osas tobe, kaheldava sisemise loogikaga ja kuidagi hingetu on kogu see silmakomm, kuid tempot ja teravmeelsust on piisavalt, et üle keskmise kvaliteetne meelelahutusdoos kätte saada.

Ralf Sauter, Postimees

«Doktor Strange» funktsioneerib ennekõike tervele perele sobiliku fantaasiaküllase seiklusfilmina, mis hoidub igasugusest raskemeelsusest ning panustab rohkele reaalsust moonutavale nõidumisele ja naeruväärsetele naljadele, meenutades seetõttu korduvalt lelureklaami või mõnd juustust 80ndate B-filmi à la John Carpenteri kultuslik «Suur seiklus väikeses Hiinalinnas», kuid totter disain käesoleva spektaakli nauditavaks teebki - kas või iroonilises võtmes.

Margit Adorf, ERR

Üsna raske on ühte head filmi kiita ilma liiga imalaks muutumata. Kui teile meeldivad fantaasiafilmid, siis see siin on küll niisugune linateos, mida ei tohiks mööda lasta. Kindlasti sobib see film nii koolilastele kui ka täiskasvanutele, kuigi on pigem ehk täiskasvanute film. Kindlasti meeldib see film kõikidele Cumberbatchi fännidele ja kindlasti meeldib see neile naistele, kes muidu ehk väga ulmekaid vaatamas ei käigi. Siin on midagi kõigile. On traagikat, on armastust, on õpetlikkust, on filosoofiat, on hävingut ja kadu, kaklusi ja tagaajamist, nalja saab ka ja kõik kokku on silmale väga kaunis vaadata.

"Doktor Strange"

Triin Tael, Õhtuleht

"Sherlocki" tähe Benedict Cumberbatchi superkangelasefilmile "Doktor Strange" ennustatakse juba Oscarit. Arvutivõlurite loodud visuaalne pillerkaar, mis meenutab ühtaegu "Matrixit" ja Hollandi kultuskunstniku Escheri sürrealistlikke stseene, keerab kriitikute sõnul aju mõnusalt krussi.

Film asendab karakteriarengu ning huvitava loo egoistliku ja pragmaatilise mehe teekonnast ülekonstrueeritud ja lõtvade märulistseenidega. Vaatemäng on küll kohati pilkupüüdev, ent režii on Marvel stuudio teostele omaselt kiretu ning pinge olematu. Huumor, millega stuudio on tuntuks saanud, tundub tihtipeale pingutatud ning sobimatu. Benedict Cumberbatch’i versioon armastatud doktorist tundub kui Robert Downey juuniori kehastatud Tony Starki nõrga koopiana.

Kindel soovitus kõigile. Isegi neile, kes ei tea Marveli muudest filmidest, sest antud linateos on ilus silmale ja mõnus pähkel mõistusele. Olen kindel, et film meeldib nii noortele kui ka kvantfüüsikutele. Igati mõnus kinoelamus.

Marveli uusim pusletükk on vaieldamatult nende seni nõrgim stsenaarium, mida mistahes kaleidoskoopilised trikid ei suuda panna unustama. Palju mula, vähe villa. Lõpp on jällegi üllatavalt tugev, mis on Marveli puhul pisuke anomaalia. Nii et tahaks sellele anda positiivset hinnangut, aga ei saa kuidagi mõeldes tagasi, kui nüristav suurt osa filmist vaadata oli.

"Doktor Strange" on praegu Forum Cinemas kinodes.