Diageo plaanib erinevatel suurtel festivalidel, kus tarbitakse palju alkoholi, püsti panna ka liikuvad toolid, milles istujad kogevad tänu virtuaalreaalsusprillidele purjus peaga sõitnud inimese tekitatud õnnetust. Lisaks on plaanis töötada koos koolide ja politseijaoskondadega, et virtuaalreaalsusele nõjatuv kogemus jõuaks võimalikult paljude inimesteni.

Video vaatleb kolme auto saatuslikku kokkupõrget: paarike, kes käisid esimest korda pärast lapse saamist kohtamas; kolm peole suunduvat noort ning õnnetuses süüdi olev naine, kes otsustas pärast baaris käimist autorooli istuda. Lihtsalt vaata videot ning liigu hiirt liigutades ringi, et näha, kuidas üks otsus viib teiseni.

Alkoholitootja Diageo võtab sellise suure plaaniga endale vastutuse, et mitte ükski nende toodet tarbinud inimene ei tekitaks kahju teistele. Üllas eesmärk, kuid elu on näidanud, et inimesed õpivad ainult vigadest, aga siis võib olla juba liiga hilja.

PlayStation VR, Oculus Rift ja paljud teised virtuaalreaalsuskomplektid annavad nii filmi - kui ka reklaamitootjatele täiesti uued võimalused läheneda publikule hoopis teistmoodi ja seeläbi mõjuvamalt kui kunagi varem.