Filmi lavastas Tim Miller, stsenaariumi kirjutasid Rhett Reese ja Paul Wernick. Osades Ryan Reynolds ("Turvamaja"), Morena Baccarin ("Spioon", "Firefly"), Ed Skrein ("Troonide mäng"), T.J. Miller ("Lihtsalt liiga kuum"), Gina Carano ("Kiired ja vihased 6") ja uustulnuk Brianna Hildebrand.
"Deadpool"

Siin on sulle 10 fakti, mis teevad sinust Deadpooli eksperdi!

1. Deadpool filmiti 48 päevaga ning filmi eelarve oli 58 miljonit dollarit. See on väiksem kui ükskõik millise teise superkangelasega filmi oma (nt X-Men, Terasmees jpt).
Card

2. Deadpooli kostüümil oli esialgu musklipolsterdus, kuid selle pidi ära võtma, sest Ryan Reynolds oli nii lihases, et kostüüm polnud talle mitte ainult kitsas vaid musklipolsterdus muutis ta liiga suureks.

3. Ryan Reynolds avaldas ühes intervjuus, et Deadpoolis taksojuhti mängiv karakter Dopinder sai oma nime ühe väga laheda kuti järgi, keda Reynolds teadis oma algkooli päevilt. Kahjuks noor poiss suri pärast välgutabamust ning Reynolds soovis talle nii austust avaldada.
"Deadpool"

4. 2015. aastal, samal ajal, kui toimusid filmivõtted, tegi Ryan Reynolds ühtlasi koostööd organisatsiooniga Make-A-Wish ning seisis hea selle eest, et mitmed haiged lapsed saaksid talle Deadpooli filmivõtetele külla tulla. Üheks nendest lastest oli Tony Acevedo, kellel on Hodgkini tõbi. Ta soovis väga Reynoldsiga kohtuda ning Make-A-Wish organisatsioon viis ta võtetele, kus poisil oli võimalus lisaks Reynoldsiga tutvumisele proovida ka Deadpooli maski ja kindaid.

5. Ryan Reynoldsi kogu keha grimmeerimine võttis kokku 8 tundi ning pärast seda ei saanud ta ei istuda ega lamada.

6. Kui Gina Carano, kes kehastas Angel Dusti, pidi tegema prügimäel kaklusstseeni, siis selle asemel, et muretseda oma stseeni pärast, muretses Carano võimalike ringi liikuvate ämblikute pärast.
"Deadpool"

7. Selleks, et filmiks valmistuda, palkas Ryan Reynolds mõõgavõitleja, kes teda õpetaks.

8. 2004 aasta koomiksis kirjeldab Deadpool ennast kui Ryan Reynolds, kes on ristatud shar-peiga. See pani Reynoldsi uskuma, et ta on määratud Deadpooli kehastama.
Card

9. Ryan Reynolds on öelnud, et Deadpool jääb tema viimaseks koomiksikangelaseks, keda ta on nõus kehastama. Küll aga on ta valmis osalema Deadpooli järgedes.

10. Ryan Reynolds alustas oma näitlejakarjääri 1991. aastal. Samal aastal tutvustati esmakordselt koomiksis tegelaskuju Deadpool.

Filmikanalit TV1000 Premium näeb teleoperaator Viasati vahendusel või läbi suuremate kaabeloperaatorite. "Deadpooli" saab kohe vaadata Viaplay vahendusel.

Vaata lisaks:
10 meemi, mis näitavad, kui geniaalne on "Deadpool".