Pazienza sattus kohutavasse autoõnnetusse, mille tagajärjel ähvardas teda täielik paralüüs. Ühes olid aga kõik arstid täiesti üksmeelsed – tema poksijakarjäär on lootusetult läbi, keskenduda tuleb sellele, et uuesti kõndima hakata. Ja sedagi juhul, kui ei esine komplikatsioone.

Legendaarselt jäärapäisel Pazienzal olid aga veidi teistsugused plaanid – õppida uuesti kõndima, hakata uuesti trenni tegema, astuda uuesti ringi ja tõusta uuesti maailmameistriks. Midagi vähemat ei tulnud kõne alla. Samal ajal, kui teised seda mõtet täielikuks hullumeelsuseks pidasid, alustas Vinnie oma vastupuikleva treeneri Kevin Rooney (Aaron Eckhart) abiga salajasi jõutreeninguid, pea ümber kruvidega kolba külge kinnitatud metalltoestaja. Kuklasse koputamas teadmine, et väiksemagi valeliigutuse korral ähvardab teda üle keha halvatuks jäämine. Selle kõige tulemuseks oli üks uskumatumaid comebacke spordiajaloos...

"Viimse verepiisani" ("Bleed for This") suurimaks vaatamisväärsuseks on mõned aastad tagasi rolliga filmis "Whiplash" kuulsust kogunud Miles Telleri järjekordne bravuurikas etteaste. Talle pakuvad igakülgset tuge sellised karakternäitlejad nagu Aaron Eckhart ("Pimeduse rüütel"), Ciaran Hinds ("Troonide mäng"), Katey Sagal ("Anarhia pojad") ja Ted Levine ("Voonakeste vaikimine"). Filmi lavastajaks on Ben Younger ("Boiler Room").

"Viimse verepiisani" linastub Forum Cinemas kinodes 13. jaanuarist.