"Kuuvalgus" on ajatu lugu eneseavastamisest, oma koha leidmisest maailmas ja sidemete loomisest inimeste vahel ning ühtlasi sellest, kui raske see pealnäha lihtne eesmärk olla võib. Film toob meieni ühe noormehe elu erinevad etapid poisipõlvest kuni täiskasvanuks saamiseni välja

Käesoleva auhinnahooaja üks suurimaid üllatajaid ja parima filmi Kuldgloobuse võiduga Oscarite jagamise eel üheks arvestatavaimaks favoriidiks tõusnud "Kuuvalgus" on stsenarist-lavastaja Barry Jenkinsi autobiograafiliste sugemetega jõudemonstratsioon, mis annab märku uue, arvestatava talendi saabumisest kinomaastikule. Kesksetes rollides Mahershala Ali ("Kaardimaja", "Luke Cage"), Naomie Harris ("Skyfall") ja Janelle Monáe ("Hidden Figures"). Peategelast Chironi kehastavad erinevates vanustes Alex R. Hibbert, Ashton Sanders ja Trevante Rhodes.

"Kuuvalgus" võitis Kuldgloobuste jagamisel parima draamafilmi auhinna ning kandideeris kokku kuuele Kuldgloobusele. Nelja BAFTA ja kolme Ekraaninäitlejate Glldi auhinna nominatsioonide põhjal saab juba praegu järeldada, et film võib teha Oscarite jagamisel 26. veebruaril puhta töö.

"Kuuvalguse" ("Moonlight") levitaja on Hea Film ning film linastub Forum Cinemas kinodes 3. veebruaril.