"Leah Remini: Scientology and the Aftermath" on Leah Remini doksari tema kogemusest saientoloogiaga. Remini oli kiriku liige juba 9-aastasest saadik ning lahkus sealt alles neli aastat tagasi. Naine avaldas raamatu "Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology" ning on nüüd päevavalgele toomas väikseid detaile, mis oleksid mõjutanud senist filmiajalugu, sest "Pulp Fiction" poleks olnud ilma Travoltata sama film.

Travolta, kes on olnud saientoloogia kriiku liige 1975. aastast, andis enne Tarantino "Pulp Fictioni" rolliga nõustumist stsenaariumi lugeda saientoloogia kirikus kõrgel kohal asuvale liikmele Mike Rinderile, kellel polnud rolli kohta öelda häid sõnu. Nimelt oli Travolta karakter Vincent Vega heroiinisõltlane, mõrvar ja kurjategija ning seetõttu soovitas Rinder näitlejal rollist loobuda.

Õnneks Travolta rollist ei loobunud, sest film kandideeris seitsemele Oscarile ning võitis ühe stsenaariumi eest. Kõigele lisaks sai ka Travolta peaosatäitja Oscari nominatsiooni. "Pulp Fictioni" roll elustas Travolta karjääri ja päästis ta unustusest. Ajalugu oleks võinud olla hoopis teistsugune.