Siin on sulle 10 fakti, mida sa tõenäoliselt enne tänast “Desperado” kohta veel ei teadnud.

1. Filmi režissöör Robert Rodriguez ütles ühes kommentaaris, et päeval, mil filmiti Salma Hayeki ja Antonio Banderase seksisteeni, oli kogu võttegrupp kohale tulnud, lootuses seda oma silmaga näha. See stseen filmiti aga ruumis, kus peale näitlejate olid vaid tema ja üks tööline veel.

2. Stseenid kuulsate filminäitlejate Steve Buscemi ja Cheech Mariniga filmiti 6-7 päevaga, sest näitlejate päevatasud olid nii kõrged, et neile poleks suudetud rohkemate päevade eest tasuda.

"Desperado"

3. Bucho osatäitjaks valiti alguses Raul Julia, kes pidi tervislikel põhjustel sellest võimalusest siiski loobuma. Ta suri umbes kaks kuud pärast filmi esilinastust.

4. Filmi alguses näidatakse stseeni baaris, kus Steve Buscemi ja Cheech Marin omavahel räägivad. See baar on reaalselt olemas ja asub Mehhikos, Acunas ning kannab nime Corona Club. Baar on loomulikult palju puhtam ja suurem kui filmis paistab ning baari seintelt võib leida näitlejate ja võttemeeskonna pilte, kes filmiga seotud.

5. Laulja Jennifer Lopez kandideeris tegelaskuju Carolina osatäitjaks.

6. Filmi algseks pealkirjaks oli “El Pistolero” (“Püssimees”), et säilitada sarnasus filmi esimese osaga “El mariachi”. Stuudio palvel sai pealkiri aga muudetud, kuid Mehhikos esilinastus film pealkirjaga “Pistolero”

"Desperado"

7. Filmis üht olulist rolli mängiv näitleja Danny Trejo ei ütle kogu filmi jooksul sõnagi.

8. Filmis tapetakse 67 inimest.

9. Kogu filmi vältel ei öelda Antonio Banderase tegelaskuju nime.

10. Enamike tapmisstseenide tarvis kasutati relva, mis tulistas paukpadrunite asemel kunstverd. Kahjuks tekitas see liiga realistlikku efekti, mille tulemusena lõigati tsensuuri tõttu paljud tapmised filmist välja.

Põnevale märulile saad kaasa elada juba täna, 10. veebruaril kell 16.10 filmikanalil TV1000 Action, mida näeb teleoperaator Viasati vahendusel või läbi suuremate kaabeloperaatorite. Küsi oma teenusepakkujalt!