1988. aastal valminud komöödiafilmi staar paiskas neljapäeval internetti foto, millel ilutses tema kolleeg Vanessa Bell Calloway ning juurde kirjutas Murphy lühidalt: “Prints Zamundast järg?”.

Twitterisse tehtud postitus on küll tänaseks päevaks kadunud, ent fännide seas läks jutt kiirelt liikvele ja reaktsioone tuli erinevaid — mõned filmisõbrad sattusid küll suurde elevusse, ent paljude meelest pole nii ikoonilisel linateosel järge vaja.

Pole veel kindlalt teada, kas filmi järg on juba töös, kuid väljaande TMZ andmete kohaselt on Eddie Muprhy projekt varajases staadiumis. Näitlejale lähedase allika sõnul kannab Murphy sotsiaalmeedia kanalite eest hoolt vastav meeskond ning uudis olevat pidanud avalikuks tulema veidi hiljem, kui rohkem detaile on paigas.

Eddie Murphy kehastab režissöör John Landise poolt lavastatud menufilmist Aafrika printsi, kes saabub New Yorki endale abikaasat otsima. Et potentsiaalsetest mõrsjatest paremat ülevaadet saada, varjab ta oma kuninglikku päritolu ja asub tööle kohalikku hamburgerirestorani.

Vaata ja meenuta filmi treilerit!