"Õigluse liiga" on järg möödunud aasta DC koomiksifilmile "Batman vs Superman: Õigluse koidik". Batman, Superman, Aquaman, Cyborg, Flash ja Wonder Woman moodustavad meeskonna, et võidelda Maad ohustava vaenlase vastu, kelleks on Steppenwolf ja tema käsilased Parademons.

DC koomiksite väske filmiuniversum sai alguse kesiselt vastu võetud Supermani filmiga "Terasmees"("Man of Steel") ning jätkus möödunud aasta halvimaks filmiks kuulutatatud järjega "Batman vs Superman: Õigluse koidik" ("Batman v Superman: Dawn of Justice"). Neile lisandus veel "Suitsiidisalk" ("Suicide Squad"), mis sai sarnaselt eelmisele kahele filmile terava kriitikarahe osaliseks, kuid kassaedu oli taaskord võimas. "Suitsiidisalk" teenis isegi ühe Oscari!

Enne "Õigluse liigat" linastub suvel "Wonder Woman", mis on üsna märgiline film, sest esiteks on see viimase 10 aasta jooksul esimene naissuperkangelane, kes sai oma filmi ning režissöör Patty Jenkins on üks väheseid naisi, kellele usaldati üle 100 miljoni suurune eelarve.

Warner Bros. plaanib veel "The Flash", "Aquaman", "Shazam", "Cyborg" ja "Green Lantern Corps" filme. Arenduses on ka uus Batmani film "The Batman", "Dark Universe", "Gotham City Sirens", "Black Adam", "Deadshot", "Õigluse liiga" järg, "Lobo", "Terasmehe" järg, "Nightwing" ja "Suitsiidisalga" järg.