"Plahvatusliku blondi" ("Atomic Blonde") režissöör on David Leitch, kes vastutas koos Chad Stahelskiga Keanu Reevesi taas taevastesse kõrgustesse viinud 2014. aasta parima märulifilmi "John Wicki" eest. Chad Stahelski liikus edasi "John Wicki" järjega, mis linastus veebruaris ning David Leitch sai pakkumise astuda "Deadpool 2" etteotsa.

Leitch lavastas ka "Deadpooli" teist osa reklaamiva lühifilmi "Deadpool: No Good Deed", mis jooksis USA kinodes Wolverine'i rollis viimast korda üles astunud Hugh Jackmani "Logani" ees. Enne kui Leitch jõudis end täiesti ropusuise palgamõrvari järje jaoks kinni panna, ilmus tema käe alt justkui eikuskilt märul, mida ei teadnud keegi oodata, aga pärast esimest treilerit olid kõik veendunud, et Charlize Theron on uus John Wick.

Sünopsis: MI6 salaagent saadetakse Külma sõja ajal Berliini, et välja uurida hiljuti tapetud agendi surma tagamaad ning saada tagasi nimekiri topeltagentidest.

Teistes osades astuvad üles James McAvoy ("Lõhestunud"), John Goodman ("Cloverfieldi tee 10"), Sofia Boutella ("Kingsman: salateenistus", "Muumia").

"Plahvatuslik blond" linastub 4. augustil.

Vaata ka verisemat treilerit, kui julged.