Minul õnnestus filmi näha valitud Eesti kinodes toimunud #KINGFORADAY eriseansi raames ning nüüd saan teieni tuua 10 põhjust, miks sa ei tohiks 12. mail linastuvat filmi mitte mingi hinna eest vahele jätta.

1. Charlie Hunnam

Juuni alguses linastuva "Kadunud linn Z", kultussarja "Sons of Anarchy" ja suurejoonelise koletised vs robotid filmi "Vaikse ookeani võitluse" staar Hunnam on "Kuningas Arthuris" täiesti omas elemendis: ta sobib tulevase kuninga rolli valatult.

2. Montaaž

Guy Ritchie'lik montaaž on nagu kingitus kusagilt kõrgemalt. Lihtsalt vaadake seda klippi: palju dialoogi, kiired lõiked, suurepärane lavastus ja tabav huumor.

3. Jude law

Alati sümpaatne Jude Law kehastab seekord Arthuri pahelist onu ja kuigi me kõik teame, mis on tema saatus, ei pane me seda pahaks, sest Jude Law'd pole kunagi liiga palju.

4. Jude Law ja Charlie Hunnami ekraanikeemia

5. Maagia

Arthuri lugudes on alati olnud maagia (va. 2004. aasta Antoine Fuqua versioonis) ning Guy Ritchie kasutab seda osa loost maksimaalselt ära.

6. David Beckham

Kes veel ei tea, siis maailma nägusaim jalgpallur David Beckham lasi rolli jaoks oma näolapi tundmatuseni ära muuta.

7. Daniel Pembertoni muusika annab mõõga ja maagia lugudele uue hingamise

Klipis on esindatud veel kuidagi vaoshoitud näide Pembertoni muusikast, aga see omandab täiesti uue elu koos Ritchie energiat täis ülimalt meelelahutusliku stiiliga.

8. Sam Lee & Daniel Pemberton - The Devil and The Huntsman

Kui seda lugu esimest korda filmi ajal kuulsin, ei suutnud ma oma silmi ja kõrvu uskuda - keset filmi algas väga stiilne muusikavideo, mis viis lugu edasi. Sedasi suudab teha ainult Guy Ritchie.


9. Robin Hoodilik vennaskond

10. Guy Ritchie