1. Gal Gadot

Juunis linastuva superkangelasefilmi "Wonder Womani" nimitegelast kehastav Gal Gadot astus paljude nende näitlejate hulka, kel õnnestus lapseootel olles filmida oma stseenid lõpuni.

Gadot avalikustas hiljuti, et ta ei oodanud oma teist last mitte plaanipäraste võtete, vaid hoopis mõne stseeni hilisema uuesti filmimise ajal. Režissöör Patty Jenkins, kostüümikunstnikud ja kogu filmimeeskond tagasid, et võtted mööduksid Gadoti jaoks piisava koormuse ja vajalikus koguses julgestusega.

2. Halle Berry

"X-Meeste" filmiseerias on Halle Berry pea alati kehastanud Tormi (Storm) ja nii oli ka 2014. aasta filmis "X-Mehed: Tulevase möödaniku päevad". Berry avastas rolliks valmistudes, et on lapseootel ning varsti selgus, et Tormi vägagi kitsas kostüüm ei taha enam varsti selga mahtuda. 2014. aastal astus Berry üles The Queen Latifah Show saates ning tunnistas, et oli võtete ajal juba 3. kuud lapseootel ning produtsendid tõstsid tema stseenid esmajärjekorda, et kõik saaks õigeks ajaks filmitud.

3. Scarlett Johansson

2015. aasta Marveli filmi "Tasujad: Ultroni ajastu" üks staaridest Johansson oli võtete ajal lapseootel, kuigi see ei seganud kuidagi tema näitlejatööd. Johansson rääkis ajakirjale E! Online antud intervjuus, et raskemad ja keerulisemad trikid tegi ära suurepärane kaskadöör Heidi Moneymaker, kellega Johansson on juba aastaid koos töötanud.

Postproduktsiooni käigus tõsteti näitleja nägu digitaalselt Moneymakeri asemele ning keegi ei saanud aru, et Johansson polnud tegelikult kaadriski.

"Tasujad: Ultroni ajastu"

4. Kate Winslet

"Lahkulööja" raamatuseeria põhjal valminud 2014. aasta filmi võtete ajal oli legendaarne näitleja Kate Winslet 5. kuud lapseootel, kuid vaatajad seda ei märganud. Miks? 2014. aasta Daily Mail Online andmetel on vastus väga lihtne: Winslet hoiab pea igas stseenis kõhu ees iPadi, raamatut või midagi muud.

"Lahkulööja"

5. Naomi Watts

2007. aasta David Cronenbergi film "Lubadused idast" ("Eastern Promises") on jõhker krimidraama, milles on ka üks kurikuulus saunastseen. People ajakirjale 2007. aastal intervjuud andes selgitas, filmis ämmaemandat kehastanud Watts, et jäi endalegi ootamatult võteteks lapseootele. Watson valmistus Londonis kaks nädalat rolliks lugedes ämmaemanda töö kohta ning käies isegi sünnitusi vaatamas. Hiljem selgus, et kogu see ettevalmistus tuli kasuks nii rollile kui ka talle endale.

"Lubadused idast"