1. Ta ostis artiklis väidetu alusel kolm Leonor Fini maali, mis läksid kokku maksma 885 000 dollarit. Viimane ostetud Fini maal oli mõeldud kingituseks praeguseks endisele abikaasale Amber Heardile.

2. Deppi heaks töötas 40 inimest ning maksis neile aastas 3.6 miljoni dollari ulatuses palka.

3. Ta omab ligi 48 meetrist purjejahti ning selle ülal pidamiseks kulutas mees iga kuu 350 000 dollarit. Näitleja maksis purjejahi eest 10 miljonit, uuendas seda 8 miljoni eest, kuid oli sunnitud selle hiljem kulude katteks maha müüma.

4. Sajad tuhanded dollarid kulusid endise partneri Vanessa Paradisi ja nende kahe ühise lapse ülal pidamiseks. Depp ostis neile pärast lahku minekut 4.5 miljoni eest maja.

5. Pärast meedias põhjalikult lahatud lahutust Amber Heardist, kulutas Depp väidetavalt iga järgneva kuu jooksul 300 000 dollarit veini peale.

6. Näitlejal kogunes aegade jooksul niivõrd palju asju (kitarrid, maalid, juveelid), mistõttu muretses endale 12 laoruumi, kuhu asjad ladustada. See kõik läks maksma 1 miljon dollarit.

7. Ta on oma karjääri jooksul ostnud endale kokku 14 maja, ta on need kõik väga luksuslikult renoveerinud. Praegu on näitlejal 5 maja Hollywood Hills piirkonnas, atoll Bahamadel ja isegi prantsuse küla. See kõik on kokku väärt kuni 60 miljonit dollarit.

8. 400 000 dollarit maksnud käevõru ostis Depp endale pärast seda, kui oli juveelipoes veetnud mitu tundi šampanjat juues. Kusjuures see käevõru polnud nii palju isegi väärt.

9. Ta ei suutnud makse õigeaegselt tasuda, mistõttu peab nüüd välja käima 8.3 miljoni suuruse trahvisumma.

10. Ta korraldas oma sõbrale, maailmakuulsale ajakirjanikule ja kirjanikule Hunter S. Thompsonile, suurejoonelise matusetseremoonia, mis nägi ette kremeeritud jäänuste tseremoniaalselt kahurist õhku tulistamist, sest nii oli Thompson soovinud. See kõik läks maksma 5 miljonit dollarit.

11. Tema arvete suurus ulatus iga kuu 2 miljoni dollarini.

12. Depp teenis viimase kahe aasta jooksul kuue filmi eest (neli "Kariibi mere piraatide" osa, "Alice" ja "Into the Woods") 25.7 miljonit dollarit, kuid see kulus kõik laenude katteks.

Depp on ise nii kohtuvaidluse kui ka tema kulutuste avalikuks tulemise järel olnud väga vaikne, kuid aprilli lõpus ajalehele The Wall Street Journal antud intervjuus ütles näitleja, et see on tema raha ja tema teeb sellega, mida tahab: "Kui ma tahan osta 15 000 vaitupsu päevas, siis seda ma ka teen." Oma endiste äriesindajate kohta polnud tal palju head öelda: "Ma olen väga kaua väga palju tööd teinud ja usaldanud mitmeid inimesi, kellest mõned on mind ilmselgelt alt vedanud."

Johnny Deppi saame näha juba 26. mail viiendas "Kariibi mere piraatide" filmis alapealkirjaga "Salazari kättemaks".