1. Keith Richards ja "Kariibi mere piraadid: Maailma lõpus" ("Pirates of the Caribbean: At World's End")

Paul McCartney pole sugugi ainuke kuulus muusik, kes on filmides üles astunud. "Kariibi mere piraatide" 3. ja 4. osades tegi seda ka The Rolling Stonesi legendaarne Keith Richards, kelle lavavälimuse ja -oleku põhjal pani Johnny Depp kokku ka kapten Jack Sparrow karakteri.

2. Bruce Springsteen ja "Elu edetabelid" ("High Fidelity")

Algse plaani kohaselt pidi John Cusacki kõrval Stephen Frearsi filmis "High Fidelity" olema hoopis Bob Dylan, kuid selle koha sai endale hoopis Bruce "The Boss" Springsteen, keda on filmis küll vähe, kuid rokkstaarile kohaselt on tema esitus suurepärane.

3. Alice Cooper ja "Wayne'i maailm" ("Waybe's World")

Filmis lähevad Wayne ja Garth Alice Cooperi kontserdile ning suunduvad hiljem ka lava taha, et oma iidolile austust avaldada. Temaga kohtumisel selgub, et Cooper polegi pöörane rokkstaar, vaid intelligentne inimene, kes hakkab miskipärast ette vuristama justkui Wikipedia artiklit Milwaukee linna ajaloost. See on naljakas ja ootamatu stseen, mida suudab tõsiselt esitada ainult Cooper.

4. Mick Jagger ja "Freejack"

Enamjaolt negatiivse vastukaja osaliseks saanud 1992. aasta ulmefilmi "Freejack" peaosades olid Emilio Estevez ja ei keegi muu kui The Rolling Stonesi Mick Jagger. Filmis tegid kaasa veel Rene Russo ja Anthony Hopkins.

Jagger on tegelikult osalenud üle 21 linateoses. Ta produtseeris ka Martin Scorsese 2016. aasta muusikaajaloolist seriaali "Vinyl"

5. Marilyn Manson ja "Wrong Cops"/"Let Me Make You a Martyr"

Šokirokkar Manson on osalenud paljudes filmides ja telesarjades. Neist viimaseks oli kiidetud Ron Tully roll seriaalis "Anarhia pojad" ("Sons of Anarchy"). Teiste seriaalide hulka kuuluvad näiteks "Californication" ja "Elas kord...". Tuntuimaks filmirolliks võib pidada pronostaari oma David Lynchi oma filmis "Lost Highway".

Viimastel aastatel on Manson saanud ka mitmed peaosad või pikema ekraaniajaga rollid väiksemates filmides nagu "Street Level", "Wrong Cops" ja väga kummaline "Let Me Make You a Martyr", milles Manson kehastab palgamõrval Pope'i.