Oliver Stone ("Platoon", "Wall Street", "Born on the Fourth of July", "JFK", "Natural Born Killers", "Nixon", "Alexander", "World Trade Center", "W.") karjääri ilmestavad kindlaid ajaperioode ilmestavad põnevikud, sõjafilmid ja poliitilised draamad. Ta on selle eest palju vastu näppe saanud ning ka kriitikud pole tema töödega alati rahul olnud. Iseasi, kas rahuolematus tulenes filmi kvaliteedist või kriitikute poliitilistest vaadetest. Selles kõigest sõltumata on Stone erakordne režissöör, kes on kujundanud suurte staaride (Tom Cruise jpt) abil Hollywoodi arusaama tõsiste päevakajaliste teemade kajastamist filmikunstis.

Venemaa president Vladimir Putinile meeldis Stone'i eelmise aasta ponnistus "Snowden" nii väga, et andis režissöörile ligipääsu nii oma era - kui ka tööellu.

Dokumentaalfilmist pärit klippides selgitab president, et ei pea vilepuhuja Snowdenit reeturiks, kuid samas pole nõus ka sellega, kuidas mees käitus: "Kui talle midagi töö juures ei meeldinud, siis oleks ta võinud lihtsalt töölt ära minna, aga tema läks asjaga edasi".

Stone küsib klipis, et kas NSA läks liiga kaugele ning Putini hinnangul just nii oligi, sest nende luureagentuurid töötavad seaduse piires ning ei nuhi liitlaste tagant.

Tõenäoliselt pole neljaosalise dokfilmi puhul tegu mitte millegi paljastava ning me ei saa ka midagi uut teada, aga siiski võib olla tegu huvitava pilguga maailma ühe kõige mõjukama poliitiku igapäevasesse ellu.

"Putin Interviews" linastub Showtime'i kanalil 12. juunil.