1. Ta võitis 18-aastasena Iisraeli iludusvõistluse
Pärast seda läks võistlema Miss Universumile, mille tiitlit tegelikult võita ei tahtnud. Ta hilines meelega sündmustele, kandis sihilikult valesid rõivaid ning teeskles, et ei oska inglise keelt.

2. Ta teenis Iisraeli sõjaväes
Gadoti osalus Iisraeli sõjaväes pole kunagi olnud saladus. See aitas modellil ja näitlejal saada rolli "Kiirete ja vihaste" seerias, sest tal olid juba teadmised relvadest ning muidugi aitas kaasa ka hea füüsiline vorm.

Iisrael oli maailma esimene riik, mis kehtestas naistele ajateenistuse, mis on kaheks aastaks kohustuslik kõigile 18-aastaseks saanud kodanikele. Naised on osa võtnud Iisraeli armeest juba 1948. aastast saadik.

Gadoti osalus kohustuslikus ajateenistuses ning Iisraeli päritolu tõi kaasa "Wonder Womani" keelamise nii Liibanonis kui ka Tuneesias.

"Kiired ja vihased 6" (2013)

3. Ta teeb oma trikke ise
Gadot sõidab musta 2006. aasta Ducati Monster S2R mootorrattaga ning tegi kolmes "Kiirete ja vihaste" filmides (4, 5, 6) oma trikid ise.

4. Ta ei teadnud, mis rollile üldse kandideeris
Gadot polnud teadlik, et roll, mille jaoks kandideeris kuulus Wonder Womanile. Ta sai alles mitu nädalat hiljem teada, et rolliks oli üks kuulsamaid DC superkangelasi.

5. Kas on midagi, mida ta ei oska?
Ta õppis Wonder Womani rolli jaoks selgeks mõõgavõitluse, Kung Fu, kickboxingu, Capoeira ning Brasiilia jiu-jitsu põhitõed.

6. Tal on huvitav taust
Ta sündis Iisraelis Rosh HaAyin linnas. Tema emapoolsed vanavanemad elasid Holokausti üle ning tema eesnimi tähendab Heebrea keeles lainet ja perekonnanimi jõekallast. Gadot õppis pärast ajateenistust õigusteadust ja rahvusvahelisi suhteid.

"Wonder Woman" (2017)

7. Iisrael tänas teda "Wonder Womani" eest
See polnud lihtsalt käepigistus või aukiri, vaid Tel Avivis asuv Azrieli keskus lasi kirjutada tohutu teate oma kõrgtornidele: "Me oleme sinu üle uhked, Gal Gadot, meie Wonder Woman."

8. Tal on olnud veel filmirolle
Maailm tunneb Gadoti "Kiirete ja vihaste" ja "Wonder Womani" kaudu, kuid ta lõi kaasa ka Steve Carelli ja Tina Fey komöödias "Date Night", Tom Cruise'i filmis "Knight and Day", Casey Afflecki unustatud krimidraamas "Triple 9", Kevin Costneri thrilleris "Criminal" ning oli üks peaosaline Greg Mottola komöödias "Keeping Up with the Joneses". Järgmisena näeme näitlejat juba novembris jälle Wonder Womani rollis, kui linastub "Õigluse liiga".