Jaanuaris Access Hollywoodile antud intervjuus jäi "Muumia" filmide staar Fraser positiivseks:

"Ma saan aru, et Tom on maailmas väga populaarne selle poolest, et filmid saavad alati tehtud. Ma tean uuest projektist väga vähe, aga tean, et see saab publiku jaoks olla ainult hea, sest nad olid alati kohal, kui linastusid tõelised popkornifilmid, seiklusfilmid. Ja ma olen väga tänulik kõigile, kes on mind kõik need aastad toetanud. Aitäh teile".

Fraseri karjäär sai "Muumia" filmidega nii võimsa avapaugu, et näitleja edukas tulevik tundus olevat väga kindel. Pärast edu saavutamist pöördus Fraser ka tõsiste rollide poole Oscarile kandideerinud filmis "Vaikne ameeriklane" ("The Quiet American") ning kõrvaosa 2004. aastal parima filmi Oscari koju viinud Paul Haggise draamas "Kokkupõrge" ("Crash").

Mis saaks valesti minna? Fraser soovis end tõenäoliselt kehtestada uuesti tõelise märuli - ja komöödiastaarina, kes toob kinno nii vanad ja noored. Seda otsustas ta teha filmiga "Reis maailma südamesse 3D" ja "Muumia: Draakonkeisri hauakamber", mis tõidki näitleja rambivalgusesse tagasi, kuid edasised rollivalikud läksid talle kalliks maksma: kohutav "Karvapallide kättemaks" ja paljud teised halvasti vastu võetud filmid lükkasid mehe taaskord kõrvale.

Fraser on tegelikult hea näitleja. Tema draamarollid tõestasid, et "Muumia" filmide tekitatud imagole vaatamata on ta väga võimekas igas žanris. Fraseri viimaste tööde hulka kuulub miniseriaal "Texas Rising" ning sel aastal peaks linastuma ka fantaasiadraama "Behind the Curtain of Night", mis võib kujuneda näitleja nö. uueks läbimurdeks. Televisioonis näeb teda kvaliteetses rollis seriaalis "The Affair" ja järgmisel aasta ka krimiseriaalis "Trust". Fraser vajaks lausa Matthew McConaughey stiilis tagasitulekut.

1999. aasta "Muumia" treiler:

2001. aasta "Muumia tagasituleku" treiler:

2008. aasta "Muumia: Draakonkeisri hauakamber" treiler: