"Once Upon a Time in Venice" on põhimõtteliselt juba nähtud film, ent mõnuga üle võlli keeratud tegelased annavad sellise mineku, et ainult naera. Siit leiab palju andekaid näitlejaid: Bruce Willis, Jason Momoa, Kal Penn, Ken Davitian, ent ka vanameister John Goodman. Viimase sõnavõtud ja esinemised on lausa geniaalsed. Millised näod! Braavo, John!

Ilmselt pole ka veel loodud ühtegi filmi, kus Goodman ja Willis koos surfama läheksid ning hoiatus – tegu pole kindlasti mitte laste-ega noortefilmiga, kuna sisaldab korralikult täiskavanutele suunatud nalju ning näha saab mitmeid sobimatuid kaadreid. Filmi vaadates meenusid 2000ndate algus, mil selliseid filme tehti kogu aeg.

Üllatas, kuivõrd palju andekaid komöödianäitlejaid oli kogutud kokku ühte filmi. Tõsi, eks võttepäevad võisid igaühel olla erinevad, ent kokku tuli heas mõttes üks paras segadus. See, et Bruce Willise kehastatud politseinik läks oma koera pättidelt tagasi nõudma, on veel köömes kõige muu kaose juures.

"Once Upon a Time in Venice", 2017

Kõige enam jäi meelde John Goodman, keda oli taas üle pika aja lahe näha suuremal ekraanil lustimas. "Once Upon a Time in Venice“ ei ole ideaalne film, ent kui totaka sisuga kergelt labased komöödiad meeldivad, on see täpselt õige valik. Korraliku keretäie saab naerda kindlasti. Sellistel filmidel ongi tegelikult oma vaatajaskond, sest kiirematel solvujatel võib labaste stseenide peale hing täis saada. Nii et teistel tasub Ameerika huumor oma menüüst ehk välja jätta.

"Once Upon a Time in Venice" on lõbusalt kulgev superstaaride paraad, kus mäng käib ühe väikse koerakese peale ja kõik tegelased justkui kitkuvad omavahel teemasid, mille igast järgmisest käigust võib tulla uus ja veelgi suurem jama.

Peamine on siiski koerake tagasi saada, ent kõik need värvikirevad karakterid loovad väga naljarohke atmosfääri. Niivõrd lõbusat elamust ei ole tõepoolest ammu saanud, seega kõik Bruce Willise fännid peavad raudselt seda kinno vaatama minema. Siit tuleb üks väga hull elamus, mis on tugevalt alahinnatud. Willis on ikka nagu Willis, kuid kogu kompott on sedavõrd äge, et rahvas saalis lausa rõkkab naerust. Pean ära mainima, et siin reklaamitakse ka rulasid. Tõsi, nii nagu sõidab Bruce Willis, ei soovitaks kodus järele proovida.

Millal me üldse oleme näinud nii palju häid tegelasi koos ühes filmis? Tõsist sisu ära siit oota – tegu on puhtalt meelelahutusega. Bruce Willise hing on visa ka 2017. aastal