Eelmine rekordihoidja oli 2008. aastal linastunud ja Phyllida Lloydi lavastatud "Mamma Mia!", mis korjas kinodest kokku 609.8 miljonit dollarit. Filmi järg on juba valmimas, aga kuna seekord on režissööriks mees, siis see on üks rekord, mida film enam purustada ei saa.

See ülesanne on nüüd näiteks Ava Duvernay järgmise aasta fantaasiafilmil "A Wrinkle in Time" ja Niki Caro "Mulani" filmiversioonil: mõlemad on Disney toodetud ning mõlema eelarve on üle 100 miljoni.

Filmiajaloos on üldse kokku ainult neli naist, kes on saanud üksi lavastada filmi, mille eelarve on üle 100 miljoni piiri: lisaks juba mainitutele (Jenkins, Duvernay, Caro) on nende hulgas veel Kathryn Bigelow ("K-19: The Widowmaker").

"Wonder Woman" on USA pinnal praeguseks teeninud kokku üle 318.4 miljonit dollari, mis tähendab, et film on juba edukam kui DC filmiuniversumi uue alguse esimene film "Terasmees" (291 miljonit) ja Marveli filmiuniversumile vägeva stardi teinud "Raudmees" (318.4 miljonit). Üsna pea ületab "Wonder Woman" ka "Batman vs Superman: Õigluse koidiku" (330 miljonit) ja "Suitsiidisalga" (325 miljonit) USA kassatulu.

Maailma kassatulu suhtes on "Wonder Woman" ületamas "Terasmehe" tulemust (668 miljonit), kuid tõenäoliselt ei tee rahvusvaheliselt paremini kui "Suitsiidisalk" (745 miljonit) ja "Batman vs Superman" (873 miljonit).

Patty Jenkins lavastab ka juba valmimisjärgus oleva "Wonder Womani" järje, mis peaks linastuma pärast Joss Whedoni "Batgirli".

Raiko Puust kirjutas filmi kohta nii. "Olgugi, et olen antud filmi suhtes päris kriitiline, pean tunnistama, et DC vajas seda teost juba pikemat aega. Tume ja depressiivne universum, millega prooviti tabada Chrisopher Nolani "The Dark Knight" trilooga võlu, on olnud suurejooneline põrumine ning Diana toob vajalikku värvi, iseloomu ja valgust, mis lubab loota rohkemat, kui DC on seni fännidele suurelt ekraanilt näidanud."

Loe edasi Kinoveebi arvustusest.