1. Steven Seagal

Seagali uusimad filmid "Cyborg Nemesis: The Dark Rift", "Above the Law 2" ja "Attrition" on veel valmimisjärgus, mis tähendab, et IMDb andmetel karjääri jooksul 55 rollis osalenud näitleja ei plaani ameti maha panemist, kuigi tema kuldajastu on juba ammu läbi ning ta pole enam kuulus oma rollide, vaid poliitiliste hoiakute poolest.

2. Lindsay Lohan

"The Parent Trap", "Freaky Friday" ja "Mean Girls" viisid Lohani Hollywoodi tippude hulka, kuid niisama kiire oli ka tema langus, sest mängu tulid alkohol, narkootilised ained, arreteerimised ja nende tõttu järjepidev meedia huviorbiiti langemine, kuid ometi üritab 31-aastane Lohan näitlejana edasi töötada: sel aastal valmib näiteks õuduspõnevik "The Shadow Within", kuigi Lohan pole nimi, kelle pärast keegi kinno tormaks.

3. Danny Glover

"Surmarelvade" staaril linastub selle ja järgmise aasta jooksul 15 erinevat filmi, kuid ükski neist ei jõua kinopubliku teadvusse, sest enamus on kas sisutühjad märulid, madala-eelarvelised draamad või järjed nagu "Death Race: Anarchy". Gloveri ainuke pääsetee on hetkel David Lowery ("Minu sõber lohe", "A Ghost Story", "Ain't Them Bodies Saints") lavastatud järgmise aasta film "Old Man and the Gun"

4. Demi Moore

Jah, Moore'il on roll ka hiljuti kinodesse jõudnud komöödias "Tüdrukuteõhtu", kuid see ongi vahest üks tuntum film vanasti ühe kõige populaarseima näitleja viimaste aastate karjääris.

5. Al Pacino

Martin Scorsese järgmise aasta "The Irishman" tuleb ära oodata ning siis võib Pacino ameti maha panna, sest juhul kui legendaarne näitleja ei tee midagi koos veel legendaarsema Scorsesega, siis teeb ta filme näiteks koos Adam Sandleriga ja see pole kunagi hea märk.

6. Jim Carrey

Carrey komöödia ajad on ammu möödas, sest vananev koomik osaleb nüüd pigem klassikute ebavajalikes järgedes ("Dumb and Dumber To") või üritab nime teha draamanäitlejana ("The Bad Batch", "True Crimes").

7. Adam Sandler

Sandleri elu on huvitav, aga tema viimase aja Netflixi filmid ei ole seda kindlasti.

8. Nicolas Cage

Igal aastal pea 10 filmis osaleval Cage'il pole enam mitte mingit maitset. Ta võtab vastu iga rolli, mis talle pakutakse ning tulemuseks on filmid, mis ei vääri isegi kinoseansse.

9. Bruce Willis

Pärast viimast "Visa hinge" ("A Good Day to Die Hard") oli selge, et Bruce Willist enam lihtsalt ei huvita. "Kuues meel", "Visa hinge" seeria, "Viies element", "Purunematu", "Sin City", "Mercury on hädaohus", "Kaksteist ahvi", "Last Man Standing" - need olid vanasti filmid, mis iseloomustasid Willise hämmastavat karjääri. Nüüd on selleks otse DVD-le suunatud filmid, millest mõni jõuab vahel ka kinodesse.

Õnneks võttis näitleja end kokku ja teeb taaskord koostööd M. Night Shyamalaniga, kelle filmile "Lõhestunud" ilmub 2019. aastal järg ning Willis on filmis üks peaosaline.

10. John Cusack

"Olles John Malkovich", "Vanglaekspress", "1408", "Elu edetabelid", "Say Anything... ", "High Fidelity" näitlejast on saanud mees, keda saame nüüd näha sellistes šedöövrites nagu " 2012", "Hot Tub Time Machine", "The Raven" ja kohutav "Cell", mis põhines suurepärasel Stephen Kingi raamatul.