"Sae" õudusfilmide seerial on hetkel kokku seitse osa. Eelmisel aastal kinnitati ametlikult ära kaua aega levinud kuuldused, et kaheksas osa pole enam kaugel, aga nüüd on selge, et omamoodi uus nägemus tervest seeriast linastub selle aasta 27. oktoobril. Traditsioonide kohaselt linastub uus "Sae" seeria film "Jigsaw" Halloweeni paiku.

Ametlik sünopsis: Kui üle kogu linna leitakse taas mitu inimest, kes tapetud eriti jõhkral viisil, hakatakse kahtlustama, et äkki on kurikuulus maniakk John Kramer taas liikvel.

Kaheksanda filmi lavastajad on režissööriduo Michael ja Peter Spierig, kes pälvisid žanrifännide heakskiidu vampiirifilmiga "Vampiirimaailm" ("Daybreakers") ning ajarändega vaatajaid segadusse ajanud ulmefilmiga "Ettemääratus" ("Predestination").

"Jigsaw" stsenaristid on Josh Stolberg ja Pete Goldfinger ("Piranha 3D", "Piranha 3DD").

Seni viimane osa "Saag 3D" ("Saw VII - 3D") linastus pea seitse aastat tagasi. Kriitikute poolt enamjaolt negatiivselt vastu võetud "Sae" filmid on üle kogu maailma kokku teeninud üle 873 miljonit dollari ning on kujunenud üheks edukamaks õudusfilmide frantsiisiks.

Nüüd oleks paslik mainida, et viimases "Sae" filmis tegi kaasa ka varalahkunud Linkin Parki ninamees Chester Bennington.