1. Emma Watson

Emma Watson oli vanasti tuntud ainult Hermione rolli poolest, kuid Disney "Kaunitari ja koletise" linastumisega lisandus rollide hulka ka ikoonilise Belle'i karakter. Watsonil pole plaaniski Hermione tekitatud kuulsusest loobuda.

Paljude eeskuju Watson ei kavatse end ühegi filmi - või telerolli jaoks alasti võtta nii nagu on teinud paljud teised näiteks "Troonide mängus" ainult selleks, et publik ei näeks teda enam armsa ja kena Hermionena.

"Ma ei taha, et keegi unustaks, et olen Hermione", ütles Watson 2010. aastal The Sunday Times ajakirjale.

"Ma olen tema üle väga uhke", lisas näitleja.

2. Megan Fox

Megan Fox pole kunagi olnud näitleja, kes häbeneks oma keha natuke paljastada. Vähemalt selline mulje jäi kahe esimese "Transformerite" filmi ja ka näiteks õuduskomöödia "Jennifer's Body" ja Judd Apatow filmi "This Is 40" põhjal, kuid 2009. aastal MTV News artikli alusel saab väita, et on mingid piirid, mida ta kunagi ei ületa ja nendeks on alasti - ja seksisteenid.

3. Jessica Alba

Alba on karjääri algusest saadik keeldunud end kaamera ees riidest lahti võtma, mistõttu on tal isegi lepingusse kirjutatud vastav punkt.

Näitlejal on olnud küll mitmeid filme, kus on jäänud mulje, et ta on alasti, aga tegelikult see nii polnud, sest näiteks "Machete" alasti dušistseenis kandis näitleja aluspesu ning filmitegijad eemaldasid need hiljem digitaalselt.

Glamour ajakirjale antud intervjuus põhjendas näitleja alastusest hoidumist väga arusaadavalt.

"Ma ei taha, et minu vanavanemad näeksid minu rindu", ütles viimati Jason Stathami märulis "Mehaanik: Ülestõusmine" üles astunud näitleja.

4. Anna Kendrick

29. detsembril linastuva "Lauluässad 3" staar ja üldse alati sümpaatne Anna Kendrick pole end kunagi kaamera ees kas või natukenegi alasti võtnud ja kui arvasite, et komöödias "Mike ja Dave otsivad pulmakaaslasi" oli see tema paljastatud tagumik, siis eksite, sest selle kaadri jaoks kasutati lihtsalt kehadublanti.

2010. aasta The Telegraphi artiklis kinnitas Kendrick, et tema ei tee mitte kunagi ühtegi alastistseeni ning on seda lubadust siiani pidanud.

5. Mila Kunis

Mila Kunis pole seksistseenidest hoidunud, kuid see ei tähenda, et ta oleks end kaamera ees alasti võtnud.

2011. aasta komöödias "Seksisemud" ("Friends with Benefits") oli küll tema ja Justin Timberlake'i vahel seksistseen, kus oli justkui näha pool Kunise rinda ja korraks käis kaadrist läbi ka paljastatud tagumik, kuid näitleja kinnitas ajakirja Allure intervjuus, et viimase puhul kasutati hoopis kehadublanti ning rind oli tõesti tema oma.

"Ma näitasin pool rinda. Ma ei pea näitama ka tagumikku. Mõlemat ei saa."

Üsna julges komöödias "Unusta Sarah Marshall" ("Forgetting Sarah Marshall", 2008) näidati justkui fotot paljastatud rindadega Kunisest, kuid režissööri sõnul kasutati selleks muidugi Phtotoshopi.