1. Benedict Cumberbatch

"Sherlocki" seriaali ja Marveli "Doktor Strange'i" staar Benedict Cumberbatch ei saanud enne Hollywoodi nõutumaiks staariks kujunemist raha pärast kurta. Tema vanemad, Wanda Ventham ja Timothy Carlton, olid 1960. aastatestt alates tuntud lava-, tele- ja filminäitlejad. Cumberbatch kasvas üles Londoni ühes kallimas piirkonnas ja käis kõrgete tasudega erakoolides näitlemist õppimas, enne kui astus vanemate jälgedes suurte teatrite lavalaudadele.

Cumberbatchi teame praegu peale mainitud seriaali ja filmi ka paljude teiste rollide poolest: "The Imitation Game", "War Horse", "Kääbiku" triloogia, "Star Trek Into Darkness", "12 Years a Slave", "The Fifth Estate", "August: Osage County" ja ka peatselt linastuv "The Current War", aga enne filmimaailma jõudmist oli ta Briti lava- ja telemaastikul juba väga tuntud tegija ning on seda siiani.

2. Emma Stone

"La La Land: California unistused" võis jätta mulje, et rolli eest Oscari saanud Emma Stone'i enda karjääri algus oli üsna sarnane filmi peategelasele Miale, kuid tegelikult see nii polnud.

Jah, Stone suundus kodust kaugele Hollywoodi, et saada näitlejaks, kuid rahalisi probleeme tal polnud, sest tema isa, suure ehitusettevõtte juht, toetas teda kõik see aeg, enne kui Stone leidis rollid, mis ta kiirelt rambivalgusesse tõstsid.

3. Tom Hardy

Nõutud näitleja Tom Hardy karjääri ilmestavad draamad, märulid, ulmefilmid ja ka väiksema eelarvega teosed, mida suureks staariks kujunenud näitlejatega kohe ei oskaks enam seostada ("Locke"), aga ka suurepärased seriaalid nagu "Peaky Blinders" ja Hardy näitlejavõimekust väga erilisel kujul proovile panev "Taboo".

Tom Hardy ema Anne on tuntud kunstnik, kes on oma töid esitlenud igal pool Euroopas ning isa eduka reklaamiagentuuri kunstiline juht, kirjanik, stsenarist, näitekirjanik ning poja seriaali "Taboo" üks loojatest.

Rikkast ja edukast perekonnast pärinemine ei tähenda alati, et kõik uksed on kohe avatud ja elu lill: Hardy sattus noores eas narkootikumide küüsi ning sattus ka seadusega pahuksisse, aga õnneks ei hävitanud see tema karjääri, sest muidu oleksid meil nägemata rollid filmides "Bronson", "Mad Max. Raevu tee", "Pimeduse rüütli taastulek", "Algus", "Dunkirk", "Lindpriid", "Võitleja", "Locke", "Legend" ja "Mees, kes jäi ellu".

4. Meryl Streep

20 korda Oscarile kandideerinud ja ainult kolm korda võitnud Meryl Streep on üks tuntumaid ja legendaarsemaid näitlejaid üldse, kuigi vahel tundub, et tema uued filmid jõuavad Oscarite nominatsioonide hulka ainult näitleja nime pärast.

Streepi isa oli suure farmaatsiafirma juht ning tuleb välja, et tema perekonna juured ulatuvad väga kaugele Ameerika ajalukku. Henry Louis Gates, Jr. kinnitas oma raamatus "Faces of America: How 12 Extraordinary People Discovered Their Pasts", et üks Streepi esivanematest aitas luua Pennsylvania koloonia umbes samas ajal kui kirjutati alla Ameerika Ühendriikide iseseisvusdeklaratsioonile.

5. Gwyneth Paltrow

"Armunud Shakespeare'i" rolli eest Oscari võitnud Gwyneth Paltrow isa oli tuntud produtsent ja režissöör Bruce Paltrow ning ema on Emmy auhindu ja Kuldgloobusegi võitnud ja senini tegutsev näitleja Blythe Danner.

Siit saab järeldada, et Gwyneth Paltrow elus oli enne tuntud näitlejaks kujunemist kõik eluks vajalik olemas, kuigi ta pidi selle ise välja teenima. Vanemad treenisid ta välja, saatsid ta kõige kallimatesse koolidesse ning Hollywoodi uksed olidki avatud, kuid enne pidi naine ikkagi tõestama, et on hea näitleja. Pärast rolle filmides "Armunud Shakespeare", "Great Expectations", "The Talented Mr. Ripley" ja "The Royal Tenenbaums" ei kahelnud selles aga keegi.