Deadline kirjutas, et nende andmetel tunnevad MGM ja Eon Production praegu huvi kolme režissööri vastu: Yann Demange, Denis Villeneuve ja David Mackenzie.

Neist kolmest on vahest kõige tuntum Denis Villeneuve, kes on ilma teinud ulmefilmiga "Saabumine" ("Arrival"), põnevikuga "Sicario". krimidraamaga "Vangistatud" ("Prisoners") ning tõestab end oktoobris uuesti kauaoodatud järjega "Blade Runner 2049". Villeneuve plaanib järgmisena ette võtta Frank Herberti "Dune'i" ulmeromaani ekraniseeringu ning tal on kirjas ka Jo Nesbø kriminaalromaani "The Son" filmiversioon. Isegi kui stuudio tema vastu huvi tunneb, siis võib Villeneuve ajagraafik olla lihtsalt liiga tihe või peab ta Bondi nimel mõne tulevase projekti edasi lükkama.

Villeneuve tõestas põnevikuga "Sicario", et suudab luua peopesasid higistama panevaid ja pingest praksuva õhustikuga tulevahetusi ülima täpsusega. "Saabumine" näitas, et ulmefilmide žanri on ikka veel võimalik tuua midagi uudset ning "Blade Runner 2049" tõestab tõenäoliselt, et ta on suuteline tegema samasuguseid filme ka suurfilmile omase eelarvega, illma et tema nägemust iseendast kui autorist kannataks või jääks Hollywoodi hammasrataste vahele.

Villeneuve on ideaalne valik, sest sarnaneb kõige rohkem varasema režissööriga Sam Mendes: mõlemad vastutasid Oscarile kandideerinud filmide eest ning mõlemal on äratuntav arusaam žanrist, loo esitusest ning autorile omane lavastuslik stiil.

Yann Demange pole võibolla nimi, mis kohe midagi ütleks, aga režissööride suhtes räägivad filmid enda eest. Demange 2014. aasta ajalooline põnevik "'71" pani prantsuse režissööri paljude asjahuviliste orbiidile ning tulemuseks on 2018. aastal linastuv krimidraama "White Boy Rick", milles löövad kaasa Jennifer Jason Leigh, Bruce Dern ja Matthew McConaughey. Demange kahjuks räägib vähene kogemus Hollywoodi süsteemis, kuid kui "'71" on mingi näitaja, siis saaks temagi ülesandega hakkama.

David Mackenzie karjäär on olnud pikk ja huvitav ning selle tipuks oli möödunud aastal linastunud ülima põhjalikkusega loodud neo-vestern "Hell or High Water", mis kogus ka neli Oscari nominatsiooni. Mackenzie oleks vahest kõige ootamatum valik, sest tema filmid pole kunagi olnud märulid, vaid pigem valitud teema raames sügavad karakteri uurimused. Režissööri järmine film on eepiline ajalooline draama "Outlaw King"

Bondi-filmide vastu on huvi tundnud ka "Dunkirki" režissöör Christopher Nolan, keda nähti esmakordselt sobiva kandidaadina pärast 2010. aasta "Algust" ("Inception"), sest selles sürrealistlikus põnevikus olid mitmed Bondi esteetikat ja märulit meenutavad episoodid. Nolan ütles viimati, et teeks hea meelega Bondi-filmi, kui tegu oleks näiteks uue nägemusega tervest seeriast.

"Põgenemise rütmi" teenekas režissöör Edgar Wright on väljendanud korduvalt armastust Bondi-filmide vastu, kuid see ei tähenda, et teda üsna pea lavastajatoolis näeme.

Deadline'i andmetel kohtusid Yann Demange, Denis Villeneuve ja David Mackenzie juba ka stuudiote esindajatega, kuid otsus pole veel selge. Kui järgmine Bondi-film linastub tõesti 2019. aastal, siis on neil režissööri valimisega tuli takus. Antud juhul on Demange kõige paremas olukorras, sest temal ei ole peale järgmise aasta "White Boy Ricki" midagi uut plaanis, aga Villeneuve ja Mackenzie on juba uute projektidega hõivatud.