1. Charlie Chaplin

Charlie Chaplin abiellus 35-aastaselt 16-aastase näitlejaga Lita Grey ainult sellepärast, et naine oli temast ootamatult rasedaks jäänud. Chaplin soovis, et naine teeks abordi, kuid Grey keeldus. Lühikest aega kestnud abielu lõppes muidugi skandaaliga, mis määris korralikult Chaplini head nime.

2. Kiefer Sutherland

"24" staari on lausa 4 korda purjus peaga autoga juhtimise eest arreteeritud.

3. Väga paljud staarid

Natalie Portman, Tilda Swinton, Isabelle Huppert, Penelope Cruz, Diane von Furstenberg, Wes Anderson, Darren Aronofsky, Martin Scorsese, Monica Bellucci, Alejandro Gonzalez Inarritu, Harmony Korine, Ethan Cohen, David Lynch, Harrison Ford ja Woody Allen kirjutasid 2009. aastal alla petitsioonile, mille vahendusel avaldati lootust, et samal aastal Šveitsis vahistatud Roman Polanski vahi alt vabastataks, kuigi režissöör oli selleks ajaks juba end vägistamisjuhtumis süüdi tunnistanud.

4. Tom Baker

Neljandaks ja üheks kõige kuulsamaks "Doctor Who" näitlejaks kujunenud Tom Baker jättis näitlejakarjääri poole püüeldes 31-aastaselt maha oma naise ja lapsed.

5. Aaron Eckhart

"Pimeduse rüütli" ("The Dark knight", 2008) ja "Täname suitsetamast" ("Thank You For Smoking", 2005) näitleja Aaron Eckhart läks 2010. aasta draama "Jäneseurg" ("Rabbit Hole"), mis rääkis lapse kaotanud vanematest, rolli mõistmiseks tugigrupi kohtumistele, kus käisid ainult hiljuti lapse kaotanud vanemad.

Eckhart ei maininud kordagi teistele ega ka grupi juhile, et ta pole tegelikult last kaotanud, vaid tuli sinna neid rolli jaoks jälgima.

6. John Wayne

"Ma usun valgete ülemvõimu senikaua, kuni mustad on end vastutavaks harinud", ütles John Wayne 1971. aasta mais Playboy ajakirjale.