1. Taylor Lautner

Aasta halvimate filmide auhindade jagamistelt 9 Razzie nominatsiooni kogunud ja kaks neist ka võitnud Taylor Lautner on üks väheseid "Videviku" näitlejaid, kes pole end suutnud tõestada. Kristen Stewart ja Robert Pattinson osalevad iga aasta aina paremates filmides, kuid Lautnerit oleme näinud väga kesistes filmides "Abduction", "Tracers", "Run the Tide's", "The Ridiculous 6", "Grown Ups 2" ja "Valentine's Day".

Tal pole kahjuks ühtegi omadust peale hea välja nägemise, mis annaks talle võimaluse osaleda tõsistes draamarollides nagu Pattinson ja Stewart. Võibolla vajab ta lihtsalt seda ühte rolli, mis aitaks tal end tõestada.

2. Dakota Johnson

"Viiekümne varjundi" seeria abil tuntust kogunud Dakota Johnsoni karjääri jäävad pikemaks ajaks kummitama ebatavaliselt kehva näitlejatööga E. L. Jamesi romaanide veel kehvemad ekraniseeringud.

Kuulsate Hollywoodi näitlejate Melanie Griffithi ja Don Johnsoni tütar Dakota pole senini suutnud näidata, et tal oleks mingisugunegi vanematelt päritud anne. Jah, ta on kuulus, sest erootiliste romaanide ekraniseeringud erutavad väga paljusid ning tal on kuulsad vanemad, aga sellega tema näitlejaoskus ka piirdub.

Muidugi pole "Viiskümmend halli varjundit" ja selle järg ka head filmid, millega maailmale oma näitlejavõimekust tutvustada. Johnsoni puhul võib selleks filmiks olla hoopis sel aastal linastuv legendaarse Itaalia klassiku Dario Argento kultusfilmi "Suspiria" uusversioon.

3. Jai Courtney

Jai Courtney on alati olnud pigem vaese mehe Sam Worthington ehk umbes sama hea kehaehituse ja välimusega, aga täiesti puudulikku karisma ja näitlejaoskusega, aga see pole takistanud tal saamast rolle suurtes filmides nagu "Terminator Genisys" ja "A Good Day to Die Hard".

Suur film ei tähenda alati head ning need kaks on ka suurepärased näited, kuidas tappa filmiseeriat. "Terminator Genisys" tappis "Terminaatori" ja häbiväärselt halb "A Good Day to Die Hard" tappis "Visa hinge". Selles polnud muidugi süüdi Jai Courtney, kuigi ega see hea märk karjäärile ka pole.

Jai Courtney ainus tõeliselt hea roll on uskumatult kehvas DC filmis "Suitsiidisalk", milles mees kehastas täiesti mõttetute võimetega pahalast, kelle "võime" oli lennutada bumerange. Courtney headus seisnes vast selles, et ei pidanud selles rollis otseselt näitlema, vaid käituma nagu Austraalia alkohoolik, kelle kuplis pole kõik korras.

4. Jessica Alba

2005. aasta "Fantastilise neliku" ja Frank Milleri graafilisel novellil põhinenud "Sin City" abil Hollywoodi kuulsuste sekka tõusnud Jessica Alba karjääri ainuke tõesti hea film ongi "Sin City".

"Fantastiline nelik" ja selle ebavajalik järg tõestasid aga pigem, et Albat nähakse ilusa näona, mis sobib kenasti keskpärastesse romantilistesse komöödiatesse, palju paremate õudusfilmide kehvadesse uusversioonidesse ja märulifilmidesse kehastama hätta sattunud naist, kuigi Danny Trejo "Machete" filmides sai ta isegi hästi hakkama, kuigi need pole filmid, mis nõuaksid ka oskust näidelda.

Eks seda näitab ka tõsiasi, et vähemalt IMDb alusel saame Albat näha varsti komöödias "El Camino Christmas", kuid see on hetkel ka ainuke kirjas olev projekt.

Võibolla vajaks ka tema Matthew McConaughey stiilis karjääri ümbersündi ehk seda ühte filmi, mis tõestaks, et ta on ka hea näitleja. Praegu seisuga pole ta seda peaaegu kunagi olnudki.

5. Scott Eastwood

Välimuse koha pealt ei kukkunud käbi tõesti Scott Eastwoodi puhul kännust (Clint Eastwood) kaugele, kuid näitlejavõimekuse kohta ei saa sama öelda.

Üheülbaliste rollide najal oma karjääri üles ehitanud Eastwoodi viimane film "Pöörased" jõudis ka meie kinodesse, kuigi see tõestas ainult ühte: Eastwood sobib märulitesse, mis nõuavad palju füüsilist jõudu, aga mitte kuigi palju emotsioonide näitamist.

Eastwoodi surutakse praegu mitmetesse suurtesse seeriatesse, kuid ta on nendes pigem väikses kõrvalrollis, mis saab mõne üürikese hetke jooksul natuke särada. "Kiired ja vihased 8" ja "Suitsiidisalk" on Eastwoodi vahest kõige tuntumad filmid ja nendega võib liituda ka "Pacific Rim: Uprising", kuigi see ei tähenda, et ta neis hea on. Eks perekonnanimi aitas ka filmidesse jõuda, aga eduks on ka annet vaja.

6. Katherine Heigl

"Grey anatoomiaga" nime teinud Katherine Heigl tõestas mitmete alla keskmiste draamade, põnevike ja komöödiatega, et väljaspool televisiooni pole tal mitte mingisugust võimekust teiste filminäitlejate hulgast silma paista.

Seth Rogeni 2007. aasta komöödia "Knocked Up" andis mõista, et teda ootab lootustandev filminäitleja karjäär, kuid järgnevalt valminud "27 Dresses", "The Ugly Truth", "Killers", "One for the Money" ja "Unforgettable" tõestasid vastupidist.

Heigl läks tagasi seriaalide peale, kuid ka kõigest 1. hooaja jooksnud "State of Affairs" ja sama saatusega leppima pidanud "Doubt" ei suutnud Heiglit uues valguses näidata.

7. Josh Duhamel

Josh Duhamel paistab olevat näitleja, keda teame selle sõdurina "Transformerite" filmidest ning selle mehena nendest romantilistest komöödiatest, mille nimesid keegi ei mäleta.

8. Megan Fox

Me teame, et tema on üks neist naisnäitlejatest, kes keeldub end filmides alasti võtma, kuid tundub, et peale loomuliku ilu pole tal Hollywoodile midagi pakkuda. Annet tal igatahes pole ja need, kes selles väites kahtlevad, peavad ainult meelde tuletama kahte esimest "Transformerite filmi, koomiksifilmi "Jonah Hex", õudusfilmi "Jennifer's Body", komöödiat "The Dictator" ja kahte "Teismeliste ninjakilpkonnade" filmi. Viimast ei tasu siiski meenutada, sest valus mälestus on endiselt liiga värske.

Foxi karjääri ainuke tõeliselt hea roll tuleneb Judd Apatow elulisest komöödiast "This Is 40", aga see ei suuda peita mitte kuidagi tõsiasja, et korra ilusa välimuse tõttu rollidesse valitud Fox jääbki veel pikemaks ajaks selleks ilusaks näitlejaks.

Talle on vaja usaldada rolli, mis laseks tõestada, et välimuse taga peitub ka anne.

9. Liam Hemsworth

Chris Hemsworthi ja Liam Hemsworthi suurim erinevus seisneb selles, et Chris teenis Marveli "Thori" ja "Tasujate" filmidega maailma tähelepanu, mis viis ta teiste rollideni, mis omakorda aitasid tal paremaks näitlejaks muutuda, aga Liami roll "Näljamängudes" ei viinud teda paremate filmideni, vaid hoopis ebavajaliku järjeni "Independence Day: Resurgence", mis tõestas, et Chrisile antud sära ei jõudnud Liamini, sest pearollis on mees ilmetu ja lihtsalt kehv näitleja.

10. Jennifer Love Hewitt

"I Know What You Did Last Summer" ja "I Still Know What You Did Last Summer" kuuluvad 90ndate lõpu klassikaliste noortele suunatud õudusfilmide hulka. Neid kahte filmi parodeeriti ka komöödias "Õudne film" ("Scary Movie").

Mõlema eelmise suve saladusest pajatava õudusfilmi peaosas oli Jennifer Love Hewitt, kellest kujunes uus nö. scream queen, kuid tuli välja, et ta jäi siiski üheööliblikaks.

Järgnevates rollides ei suutnud Hewitt mitte millegi poolest särada, mistõttu pöördus telesse, kus tal õnnestus justnimelt särada mitu aastat järjest seriaalis "Ghost Whisperer". kuid filminäitlejana pole ta end kunagi suutnud rohkem tõestada, mida näitab ka see, et tema viimane film oli 2012. aasta "Jewtopia".