Ihukaitsja Michael (Ryan Reynolds) saab ohtliku kliendi, kelleks on juhuslikult terava keele ja ropu suuga palgamõrvar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson), kellel on üsna kirju minevik. Michaeli tööks kujuneb „võimatu missioon kuubis“, sest peab kaitsma väga ohtlike inimeste sihtmärgiks kujunenud meest ning kui sellest veel vähe, siis alguses on nende omavaheline klapp pehmelt öeldes keeruline. .

"Palgamõrvari ihukaitsja" on selle suve kõige suurem üllataja. Ryan Reynolds jätkab filmis oma "Deadpooli" karakteri veidruste eksponeerimisega: jätkub ka samas stiilis lobapidamatus ning Samuel L. Jackson lisab kahe tegelase sünergiale talle omast tšillit juurde. Lõpuks on see tšilli nii põletav, et film lausa plahvatab ekraanikeemiast ning näitlejad oleksid nagu keevitajad, kel kogu tuli takus.

"Palgamõrvari ihukaitsja"

Ryan Reynoldsi fännina oli kinodes läbikukkunud "Roheline Latern" minu jaoks samuti omaette elamus ning tema uus film Samuel L. Jacksoniga ei peta samuti lootusi, kuid loodan, et sellele mitte kunagi järge ei tehta. Miks? See võikski jääda ühekordseks kahe väga hea näitleja koostööks. Tõsine üllataja oli ka Salma Hayek, ent tavaliselt suurepärane karakternäitleja Gary Oldmani karakter ei mõjunud üldse.

Lõpuks keskendus film pigem kahele peamisele karakterile ja ülejäänud muutusid kiiresti teisejärgulisteks. Ryan Reynoldsi varasematest rollidest on hea ka õudus-sugemetega thriller "The Captive", samuti "Mehed Mustas" plagiaadiks tembeldatud "R.I.P.D", kus Reynolds mängib koos Jeff Bridgesiga.

"Palgamõrvari ihukaitsja"

Õnneks ei reeda "Palgamõrvari ihukaitsja“ reklaamklipid ära kogu sisu ja seda ei tee ka mina, sest sisu keerukusele või pigem selle vähesusele vaatamata on tegu puhtalt näitlejate fännidele suunatud filmiga. Kui meeldivad näitlejate karismale üles ehitatud filmidest veel näiteks "Kick-Ass" (Aaron Taylor-Johnson), "Safe House" (Denzel Washington ja Reynolds) või "The Man“ (Samuel L. Jackson), siis kindlasti meeldib ka see.

Ei tasu seda telerisse ootama jääda – see pole otse DVD film. Asi polegi sisus – see on lihtsalt üks väga lõbus märul. Lisaks üllatatakse ka muusikavalikuga, mis pakub äratundmisrõõmu vanakooli inimestele.