Warner Bros. ja DC plaanid nende superkangelaste universumi laiendamiseks kõlavad alati kummaliselt, sest need saabuvad ajal, mil stuudiol pole mitte midagi ette näidata. Keegi võiks leketele lõppu panna ja aidata stuudiotel olla sama salapärane kui Marvel, sest üks suurem õnnestumine ("Wonder Woman") ei tähenda, et ka kõik ülejäänud saavad olema sama kvaliteedimärgistusega.

7. novembril linastuv "Õigluse liigat" on saatnud niivõrd palju kuulujutud, et need teevad filmile rohkem halba kui head, sest enamjaolt kuuleme kallitest lisavõtetest, esmase versiooni kehvast kvaliteedist, režissöör Zack Snyderi loobumisest isikliku tragöödia tõttu jne. DC filmidel pole just kõige parem ajalugu ning enne kui välja kuulutada veel 10 filmi või lasta lekkida veel 10 filmil, võiks keskenduda, et see üks, mis on kohe-kohe ilmumas, oleks võimalikult hea, aga see selleks, sest lisaks Jokkeri noorusaega suunduvale filmile on valmimas ka Jokkeri ja Harley Quinni film.

Variety andmetel istuvad NBC teleseriaali "This Is Us" ja filmide "Focus", "I Love You Phillip Morris", "Crazy, Stupid, Love" ja "Whiskey Tango Foxtrot" lavastanud tandem Glenn Ficarra ja John Requa tõenäoliselt Jokkeri ja Harley Quinni filmi lavastajatooli. Filmi kirjeldatakse kui kriminaalset armastuslugu ehk annab mõista, et näeme, kuidas kaks "Suitsiidisalga" populaarseimat tegelast esimest korda kohtusid.

WB ja DC andsid juba varem teada, et Leto ja Robbie naasevad Jokkeri ja Quinni rollidesse filmis "Gotham City Sirens", mis põhineb 2009. aastal alustanud Gothami naispahalastele Harley Quinn, Catwoman ja Poison Ivy keskenduval DC koomiksil,

Uudised Jokkeri noorusaega ning Jokkeri ja Harley Quinni armastuslugu kujutavatest filmidest ilmusid umbes samal ajal kui lekkisid teated, et järgmine eraldiseisev Batmani film (esimene pärast Nolani "Pimeduse rüütli taastulekut") ei olegi osa olemasolevast "Õigluse liiga" DC filmiuniversumist ning peaosa ei mängigi "Batman vs Supermanis" ja "Õigluse liigas" Batmani rolli astunud ja algselt pimeduse rüütli uut filmi ka lavastama pidanud Ben Affleck.

Praegu jääb mulje, et Warner Bros. tahab teha kõikidest tähtsamatest DC tegelastest filme, aga ei oska neid kuidagi omavahel ühendada. Mitte kõik tegelased ei pea "Tasujate" stiilis ühes filmis kokku saama, aga kui juba teha sama firma koomiksite põhjal filme, siis need võiksid kõik aset leida samas universumis.

Warner Bros. teeb varsti kindlasti pildi selgemaks, aga seniks teame, et 7. novembril linastub "Õigluse liiga" ning valmimas on Patty Jenkinsi "Wonder Woman 2", James Wani "Aquaman", Matt Reevesi "The Batman", David F. Sandbergi "Shazam", David Ayeri "Gotham City Sirens", Matthew Vaughni või Robert Zemeckise "The Flash: Flashpoint", Joss Whedoni "Batgirl" ja veel režissöörideta "Terasmees 2", "Suitsiidisalk 2", "Green Lantern Corps" ja paljud teised filmid. Nendele lisaks on valmimas veel siis ka Jokkeri sünnilugu ning Jokkeri ja Harley Quinni armulugu.