James Wan lavastas "Astraali" seeria esimese ja teise osa, aga kolmanda ja järgmise aasta jaanuaris linastuva neljanda osa puhul võttis ta produtsendi rolli.

Wan lavastas ka "Kurja kutsumise" kaks osa ja "Kiired ja vihased 7" ning produtseeris veel "Annabelle", "Annabelle: loomine", tulevased "The Nun" ja "Crooked Man", tema enda alustatud "Sae" seeria uue osa "Jigsaw" ning võttis ette seni suurima projekti, milleks on muidugi DC filmiuniversumisse kuuluv "Aquaman", mis linastub järgmise aasta detsembris.

"Insidious: The Last Key" või siis "Astraal: Viimane võti" valmis seekord Adam Robitel käe all. Robitel sai tööotsa tõenäoliselt tänu debüütfilmi "The Taking of Deborah Logan" edule.

"Astraali" seeria uus osa pole tegelikult järjekorras neljas, vaid hoopis lisaosa nagu seda oli ka "Astraal 3". Lugu leiab aset aastaid enne esimese osa sündmusi ning jälgib igas varasemas osas meediumina üles astunud Elise Rainieri (Lin Shaye) minevikku, mil ta pidi nooruses võitlema tema enda kodu painanud deemoniga.

"Insidious: The Last Key" linastub 5. jaanuaril.