1. Reid Ewing


Seriaali "Modern Family" näitleja lasi muuta oma põski ning tegi läbi muudki kirurgilised operatsioonid, kuid nüüd kahetseb seda, sest see olevat ta elu palju hullemaks teinud ega muutnud paremaks seda, kuidas oma keha näeb.

2. Jane Fonda

Kaua aega Hollywoodi filmides osalenud ja hiljuti sarjades "The Newsroom" ja "Grace and Frankie" üles astunud Jane Fonda alustas karjääri modellina, mistõttu mõistis, et välimus on suures osas just see, mis edasi viib, mis muidugi viis plastilise kirurgiani.

Fonda küll otseselt ei kahetse, sest praegu 79-aastane näitleja sai seetõttu väga palju rolle juurde, kuid on öelnud, et tagantjärgi mõjus see emotsionaalselt väga rusuvalt.

3. Mickey Rourke


"Maadleja", "Raudmees 2", "Sin City", "Palgasõdurite", "9 ja pool nädalat", "Draakoni aasta" ja paljude teiste filmide staar Mickey Rourke alustas poksijana, kuid näitlejana tööle hakates ja vahepeal uuesti poksijana jätkates, mõistis mees, et kõik need löögid näkku ja eriti vastu nina (mis olevat kaks korda murdunud) ei aita näitlejakarjäärile mitte kuidagi kaasa, mistõttu käis nina ja põski kohendamas, aga need tegid asja palju hullemaks, sest näitleja ei näinud enam üldse välja nii nagu enne

2009. aastal käis Rourke oma nägu taastamas ning nüüd näeb ta enam-vähem jälle enda moodi välja.

4. Courtney Cox


"Sõprade" ja "Cougar Towni" staar Courtney Cox käis noa all, et ta paistaks nooremana, kuid selle tulemusel paistab ta nägu elutu ja tuim.

Näitleja on ise viga tunnistanud ja öelnud, et üritades nooremate näitlejatega võistelda, tegi ta asja enda jaoks ainult hullemaks.

5. Gwyneth Paltrow


"Raudmehe", "Seitsme" ja "Armunud Shakespeare" staar Gwyneth Paltrow otsustas vanemaks jäädes, et noorematega võisteldes peab laskma Botoxist süstida, kuid selle tulemusel ütles naine ise hiljem, et nägi välja nagu hull või nagu Joan Rivers ning ei teeks midagi sellist enam kunagi uuesti.