Siin on sulle aga 10 fakti filmi kohta, mida sa tõenäoliselt veel ei teadnud:

1. Mila Kunis sai filmis kasutada oma päris abielusõrmust.

2. Kristen Bell ütles, et kui ta filmi käsikirja luges, sai ta aru, et see on film, milles ta peab osalema, sest see oli lihtsalt nii naljakas.

3. Mila Kunis oli filmivõtete ajal lapseootel.

"Pahad emmed"

4. Keshat nähti filmivõtetel salvestamas stseene Mila Kunisega, kuid salapärastel asjaoludel ei jõudnud need kunagi filmi.

5. Filmi maailma esilinastuse päeva, 29. juulit 2016 on kutsutud halbade emmede päevaks.

6. Filmi kõik kuus peategelast, Christina Appelgate, Jada Pinkett-Smith, Mila Kunis, Kathryn Hahn, Annie Mumolo ja Kristen Bell, on päriselus samuti emad, mis tähendab, et võtteplatsil oli väga palju lapsi.

7. Filmi režissöörid Scott Moore ja Jon Lucas kirjutasid selle filmi tunnustamaks oma naisi.

"Pahad emmed"

8. Kuigi filmi võtetel püüti lugupidamisest käsikirja vastu ka sellest kinni pidada, tunnistas Kathryn Hahn, et võtteplatsil oli päris palju improviseerimist. Režissöör Jon Lucas kinnitas, et Hahn pigem ei järginud käsikirja, kuid see oli okei, sest see, mida naine võtetel tegi, oli isegi parem, kui käsikirjas kirjutatu.

9. Nii Mila Kunisel kui Christina Applegate’il on olnud nö “halva ema” hetki, mis lastekaitsjad kindlasti valvsaks muudaks. Kunis loputas oma beebi lutti näiteks hammaste tuleku perioodil alkoholis. Väidetavalt pidi see hästi mõjuma - desinfitseerib. Applegate aga tunnistab, et on oma sõbrannadest emmedega pargis alkoholi joonud, samal ajal, kui lapsed kõrval mängivad. “On päevi, kus see on vajalik,” tunnistab Applegate.

10. Selle aasta 3. novembril esilinastub kinodes “Pahad emmed” järg “Pahad emmed: Jõulud” (“A Bad Moms Christmas”).

Filmikanalit TV1000 Premium näeb teleoperaator Viasati vahendusel või läbi suuremate kaabeloperaatorite.