Pärast "Terasmehe", "Batman vs Superman: Õigluse koidik" režissööri ja DC koomiksifilmide peamise loomingulise jõu Zack Snyderi ja tema abikaasa ja seeria produtsendi Deborah Snyderi lahkumist "Õigluse liiga" võtetelt ja seda veel väga traagilistel põhjustel (tütar sooritas enesetapu) võttis ohjad üle Marveli filmide edule väga palju panustanud Joss Whedon ("Firefly", "Buffy", "Tasujad", "Tasujad: Ultroni ajastu"), kes lavastab ka veel kindla linastusajata "Batgirli" filmi.

Zack Snyder on endiselt "Õigluse liiga" režissöör, aga praeguseks on Joss Whedon kujunenud kaasrežissööriks ja ka üheks stsenaristiks. See võib olla ka põhjus, miks on filmi uued treilerid värvilisemad ja lõbusamad, sest seda on olnud ka Marveli filmid, mida Whedon välja arendada aitas.

Warner Bros. kinnitas möödunud Comic-Conil lõplikult ära ka järgmised üheksa DC filmi: "Aquaman", "Shazam", "Suicide Squad 2", "The Batman", "Justice League Dark", "Batgirl", "Green Lantern Corps, "The Flash / Flashpoint", "Wonder Woman 2".