Kuna Björk mainis, et tegu oli Taani režissööriga, siis ei pea laulja lühikest näitlejakarjääri pikalt analüüsima, et mõista, keda naine seksuaalset ahistamist meenutades silmas pidas.

Björk nimesid ei nimetanud, kuid kirjutas, et toimunu aitas tal mõista, mis filmimaailmas tegelikult toimub. Ta mõistis, et filmivõtetel võibki režissöör oma näitlejaga teha, mida soovib ja kogu ülejäänud meeskond laseb sellel juhtuda.

Björki sõnade kohaselt vastas ta režissööri lähenemiskatsetele iga kord tõrjuvalt, mistõttu muutus mees vihaseks ja karistas teda sellega, et kogu ülejäänud võttemeeskond hakkas naist nägema režissööri soovitud valguses ehk see, kes tüli tekitas, kuigi laulja tunnistab, et pärast tema kogemust on mehe suhtumine naistesse ja näitlejatesse oluliselt muutunud, mistõttu on siiski lootust, et olukord paraneb.

See režissöör, kelle nime küll Björk ei maininud, võib olla vastuoluline, kõmuline ja samal ajal ka erakordne lavastaja Lars von Trier ja filmiks võis olla 2000. aasta "Tantsija pimeduses" ("Dancer in the Dark"), mille muusika eest kandideeris Björk ka Oscarile. Trier on liikumise Dogme 95 üks loojatest ning tema vahest tuntumad filmid on "Antikristus", "Melanhoolia", "Nümfomaan", "Idioodid", "Laineid murdes" ja "Dogville". Järgmisel aastal linastub ka "The House That Jack Built" Matt Dilloni, Uma Thurmani ja Bruno Ganziga peaosades.

Lars von Trier vastas süüdistustele Taani ajalehe Jyllands-Posten vahendusel, et nad ei saanud küll Björkiga omavahel üldse läbi, aga seksuaalset ahistamist siiski aset ei leidnud. Trieri sõnul pole üheski tema hilisemas filmis olnud niivõrd hea näitlejat kui Björk.

Trier on ka varem rääkinud "Tantsija pimeduses" kogemusest ja mitte kõik pole olnud positiivses valguses, sest Björkiga olevat olnud väga raske koostööd teha. Näitleja ei tahtnud Trieri sõnul üldse filmis osaleda ja kui võtetele saabus, siis ähvardas kogu aeg asja pooleli jätta. Produtsent Peter Aalbaek Jenseni sõnul olid hoopis nemad Trieriga ohvrid, sest Björk kamandas kogu ettevõtmist ja tema käitumise tõttu oleks film peaaegu tegemata jäänud.

Björk vastas ka Trieri ja produtsendi kommentaaridele, öeldes, et mehed kasutavad Weinsteinile omaseid meetodeid, et levitada meedias valesid tema isiku kohta.

Uue Facebooki postituse kohaselt käitus Trier võtetel väga kummaliselt: näiteks kallistas režissöör Björki kohatult pärast iga võtte lõppu ja kui naine palus seda mitte rohkem teha, siis olevat Trier vihastanud. Rootsis filmides olevat Trier soovinud öösel naise tuppa ronida, mistõttu pidi ta oma toast sõbra juurde põgenema.

Ainult Trier ja Björk teavad, mis tegelikult juhtus, aga üks asi on kindel: mõlemad osapooled räägivad "Tantsija pimeduses" kogemusest väga erinevalt ning aina enam ilmsiks tulevate ahistamisjuhtumite valguses ei jää see sugugi ainsaks taoliseks süüdistuseks.