Selle üsnagi ajaloolise sammu ei teinud mitte stuudio, vaid režissöör Ridley Scott ise. Spacey mitte ainult ei lõigata filmist välja, vaid asendatakse hoopis alati tuntud headuse poolest kõrges hinnas oleva Christopher Plummeriga, kes oligi Scotti esialgne valik õlimagnaat J. Paul Getty rolli, kuid stuudio soovis kedagi populaarsemat ja siis sai rolli hoopis Kevin Spacey.

Tuleb välja, et Spacey roll on küll oluline, aga nõudis kõigest 8-10 võttepäeva, mis tähendab, et Scott kutsub kaasnäitlejad Michelle Williamsi ja Mark Wahlbergi tagasi, et Spacey stseenid Plummeriga uuesti filmida ning need omakorda enne linastusaega filmi sisse monteerida. Ajaliselt läheb kogu protsess kitsaks, aga kui see neil õnnestub, siis on tegu ajaloolise hetkega.

Praegu on näiteks Wikipediast juba Spacey nimi kadunud, kuid IMDb ja ametlikud postrid näitavad veel tema nime ja nägu.

Levitaja TriStar Pictures kinnitas juba varasemalt, et neil pole kavatsust filmi linastumata jätta, sest liiga paljud inimesed nägid selle kallal väga palju vaeva, et see ühe näitleja tegude pärast kõik tuulde visata. Tundub, et Scott mõtleb stuudioga üsna sarnaselt: üks näitleja ei saa rikkuda terve filmi kvaliteeti

Kas see tähendab, et film jõuab ka Oscaritele? Täiesti võimalik, kuid tõenäoliselt ei keskendu kampaania enam Spacey asemikule Plummerile, sest on kaheldav, et ta suudab niivõrd kiiresti teha Oscari väärilise rolli.

Pigem panustab Sony nüüd hoopis Michelle Williamsi osatäitmisele, sest kui neil õnnestub film lubatud ajaks valmis saada, siis on sellel täpselt samad šansid Oscaritel, mis kõikidel teistel, kuigi filmi seostatakse veel kaua aega Kevin Spacey seksuaalse ahistamise süüdistustega.

Scott ja Sony Pictures tahavad endiselt filmi 29. detsembri (USA-s 22. detsemberi) linastusajaks valmis saada, mis tähendab, et selle alloleva treileri asemel ilmub varsti uus, kus Spacey asemel näeme Plummerit.