Hiljuti süüdistas Anna Graham Hunter The Hollywood Reporteri vahendusel Hoffmani seksuaalses ahistamises, mis leidis aset 1985. aasta telefilmi "Death of a Salesman" võtetel.

Hoffman mainis filmipaneelil ka neid süüdistusi ning küsis Oliverilt, et kas mees usub kõike, mida kirjutatakse, mille peale vastas saatejuht, et nii naine kirjutas ja et tal polnud mõtet ka valetada. Hoffman vastas seepeale, et ju naisel oli ka põhjus seda vahepeal mitte kordagi avalikkuse ette tuua.

Oliver hakkas Hoffmani sel teemal küsitlema, mispeale läks tavapärane küsimuste ja vastuste voor väga kiiresti rööpast välja ning algas kahe mehe vaheline tuline vaidlus.

Hoffman ütles Oliverile, et ta ei olnud toona seal, mispeale vastas Oliver, et on selle üle rõõmus.

Oliver kritiseeris ka Hoffmani seni ainsat avalikku kommentaari, mille mees andis pärast Anna Graham Hunteri süüdistusi. Hoffman kirjtuas kommentaaris, et ta pole enam selline mees ja need sündmused ei näita, kes ta tegelikult on. Seepeale vastas Oliver, et selle vastusega üritas Hoffman end süüst vabastada.

Oliver ei jätnud teemat katki, vaid jätkas publiku aplausi saatel Hoffmani puurimist.

"Aga see näitab, kes sa olid. Sa pole näidanud ühtegi tõendit, et seda ei juhtunud, mis tähendab, et kunagi oli periood, mil sa käitusid naistega ahistavalt. See mõjub nagu vabandus, kui ütled, et see polnud mina. Kas mõistad, et sinu vastus mõjub kogu asja tagasi lükkamisena?"

Vaata ka The Washington Posti salvestatud videolõiku Oliveri ja Hoffmani sõnavahetusest.