Schwarzenegger on Austria juurtega ameeriklane, kes on justkui hunt kriimsilm. Ta on kulturist, kellest sai näitleja, poliitik, heategija ja autor. Raske on ületada Schwarzeneggeri kogemuste pagasit.

Tõsi, mõned näitlejad nagu Jackie Chan, on mänginud küll rohkemates filmides kui vana hea Arnold, aga neil pole olnud niivõrd suurt mõju rahvale. See, et Schwarzenegger on parim märulikangelane on fakt, mida tunnistas juba 2014. aastal Empire Magazine, pärjates näitleja Action Hero Award’iga ehk märulikangelase auhinnaga.

Kui tekib küsimus, kes on selle auhinna veel saanud, siis tegelikult on Schwarzeneger ainuke näitleja, kellel oli au selle osaliseks saada.

TERMINATOR 2: JUDGEMENT DAY

Heidame aga pilgu hoopis meie kangelase saavutustele: “Terminaator”, “Komando”, “Kiskja” ja näiteks ka raamat "Total Recall: My Unbelievably True Life Story", kuid see on vaid osake tervikust.

Schwarzeneggeri läbimurre toimus 1982. aastal filmiga “Barbar Conan” ja alates sellest ajast on ta olnud väga edukas. Samas on musklimehel ka õrnem pool. Näiteks valmis 1988. aastal koostöös Danny DeVitoga komöödiafilm “Kaksikud” ("Twins").

Arnold Schwarzenegger on ainuke, kes saab minna tulnukate vastu, olla samas ideaalne jahimees ja tulla puhtana väljana. Kui see oleks keegi teine, siis poleks see eriti usutav.

Loe seda kohta Schwarzeneggeri kõnest, kui ta sai märulikangelase auhinna:

Ma ütlesin, et tahan filmiärisse ja olla kuulus näitleja ning esimene asi, mida mulle öeldi: “Seda ei juhtu kunagi, sest su keha on ületreenitud ja sa kaalud 113 kg. Praegu on 70ndad ja moes on väiksed näitlejad ning lisaks on sul aktsent. Ameerikas ei ole kunagi olnud aktsendiga kuulsat näitlejat. Seda ei juhtu kunagi.”

Aga ma ei kuulanud neid ning surusin edasi ja edasi. Lisaks vingusid nad minu nime pärast. Mulle öeldi irooniliselt, et mu nime kujutatakse ette mõnel reklaamitahvlil ja inimesed tormavad saali ainult põhjusel, et näha, millisel tüübil on selline nimi. Ma ei kuulanud neid taaskord ja olin sihikindel ning mind saatis edu. Ma jõudsin kaugele ja ma sain kõikidesse filmidesse, kuhu tahtsin. Mul oli karjäär, mida soovisin. Niisiis olgu see õpetuseks teile kõigile. Ärge kunagi leppige, kui keegi ütleb teile ära.

Ka arvamusliider Ranker asetas näitleja ametlikult kõigi aegade number üks märulikangelaseks. Teisele kohale jäi jällegi Sylvester Stallone.

Nii et üldiselt pole siin millegi üle vaielda. Arnold Schwarzenegger on ja jääb kõigi aegade parimaks märulikangelaseks ja mida varem sellest aru saad, seda parem on.

Allikas: unilaid.co.uk